من پنج ساله در خانواده همسرم هستم. خیلی اذیت شدم اون اوایل، مادر همسرم مدام با حرکاتش ( شاید به طور ناخواسته و بنابر مدل شخصیتی اش) اذیتم میکرد، خلاصه این چند ماه اخیر همسرم بهشون گفت که دیگه کافیه، این همه سخت گیری روی رفتار میترا کافیه، و ازشون خواست اگر میخوان با هم رابطه خوبی داشته باشیم با حرکاتشون اذیتمون نکنند، خلاصه خیلی بهتر شدن، اما امروز همسرم برگشته میگه من دوست ندارم که پسر داشته باشم چون از عروس خوشم نمیاد، پرسیدم چرا، من خودم عروسم جز احترام به خونوادت چی کار کردم، میگه نه تو جلو روشون احترام میزاری و پشت سر ازشون دلخور میشی، ( مسئله این بود که خونوادش زیاد میان خونه ما و خوب من امتحان داشتم، گفتم این هفته نیان، البته به همسرم گفتم، به اونا چیزی نگفتم) خیلی ناراحتم، تو امتحانات سخت می اومدن و من با روی خوش پذیرایی میکردم، الان همسرم میگه این صداقت نیست. تو خوشحال نمیشدی از اومدنشون، خوب شاید چون درس داشتم خوشحالنمیشدم اما احترام میزاشتم خیلی و اونا خونه منو خیلی دوست دارن، اما همسرم میگه شما عروس ها الکی تو جلو رو خوب هستین.خلاصه دلم گرفته.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط دعا کن پسر نداشته باشی این که باباشه اینقدر لوثه وای به پسرش ول کن زیاد دورش بچرخی هوابرش میداره بگو منم دوست ندارم دختر دلشته باشم چون مثل من تو سری خور مسشه کلی حرف بارش کنن با صداقت مهمونداری کنه تهشم ایتجور بگن
خدایی منم پسر دوست ندارم
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ببین باهاش منطقی حرف بزن و بگو آدما ربات نیستن. حال خوب دارن. حال بد دارن. ممکنه گرفتاری یا مشغولیت فکری داشته باشن. هرچند این چیزا واقعا نیاز به توضیح نداره ولی بعضیا توجیه نیستن دیگه
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
مردا خیلی بدشون میاد از اینکه پشت سر خونوادشون حرفی بزنی یا اینکه مدام غربزنی قربونت برم اگرم ناراحت شدی ازشون پیش همسرت ازشون الکی تعریف کن اون اگه ببینه هم پشت سرشون هم جلو روشون تعریف میکنی
اونوقت هر کدومشون کوچکترین چیزی بخوان بهت بگن همسرت سریع واکنش نشون میده و میگع ک شما قدر نشناسید زن من انقد شمارو دوس داره احترام میذاره بهتون اونوقت شما دارین پشت سرش حرف میزنید؟
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
فقط دعا کن پسر نداشته باشی این که باباشه اینقدر لوثه وای به پسرش ول کن زیاد دورش بچرخی هوابرش میداره ...
باور کنید عین پروانه دورشون میچرخم، آخرش میگن خونه فلانی( همسرم) یک چیز دیگه است، فلانی(باز هم همسرم) خیلی مهمون نوازه، نمیگن منم که همه زحمت با منه، همسرم یکبار بهشون گفت از اون به بعد اسم منم میگن. دلخورم خیلی.من کم سختی نکشیدم، کم محبت نکردم، کم چشمامو نبستم و بخشیدم.