2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه💋⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 175342 بازدید | 48 پست
منم برا بچه اقدام کردم رفتم دکتر گفتش روز تحمک گذاری اقدام کن که من کسی نیس ب ک ن ه

دقیقادردمنم همینه امابایدبگم که من ذخیره تخمکم پایینه وباردارنمیشم واسپرم شوهرمم ضعیف یعنی نه تنهامنظم رابطه نداریم بلکه مشکلم داریم...اگه شوهرت وخودت مشکل نداشته باشی ماهی دوبارم داشته باشی میگیره اما...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقادردمنم همینه امابایدبگم که من ذخیره تخمکم پایینه وباردارنمیشم واسپرم شوهرمم ضعیف یعنی نه تنهامن ...

نه من تنبلی تخمدان دارم .. شوهرمم که کلا بچه دوس نداره ... اینقدر زورم میگیره من لخت میخابم کنارش اقا کاملا میپیچه به پتو که بدنش به من نخوره که تحریک شه

منم همسرم همینطوریه عزیزم بسیاراذیت میشم بهش گفتم بره دکترمردان البته میل جنسیش اومده پایین یعنی تما ...

دویست درصد مال همون قرص تراماول هستش البته کلا کار مواد مخدر همینه

اوایل کار خیلی خوبه وجواب میده دیگه وقتی آلوده اش شدند میشن خواهر وبرادر

خ ا سازنده اش رالعنت کنه

منم همسرم همینطوریه عزیزم بسیاراذیت میشم بهش گفتم بره دکترمردان البته میل جنسیش اومده پایین یعنی تما ...

اره صدرصدخیلی بدترامادول بهش عسل بده بخوره کمکش کن اینشالله درست میشه 

من مجردم ببخشید که من نظر میدم  ولی ممکنه شوهرتون مشکلی داشته باشه و نمیتونه باهاتون رابطه داش ...

اره خیلی هااینطوری هستن منم مجردم ولی خداروشکرتاحالابه هردختری بودم راضی بوده مردبایدیه خورده محکم باشه 

حالا مال تو تحریک نمیشه باز دلیلش میدونی من دارم کلافه میشم .. شبا از ترسی که ببخشید شق درد نگیره کا ...

اصلاربطی نداره من خودم مردهستم مجردم واسه من شباتاصبح شق میشه جوری که روانیم کرده اصلابه هیچی فکرنمیکنم 

یه دختر خاله داشتم .کسی دیگه را دوست داشت و به زور زن شوهرش شده بود..میگف شوهرم میاد نزدیکم با اینکه ...

😕خب شوهر کرده چیکار مگه به قول و زنجیر بسته بودنش ببخشیدا ولی کسی که بخواد خیانت کنه بهونه زیاده البته بلابنصبت دختر خاله عزیزت

همسرمن شوک روحی مربوط به کارش پیش اومدطوری که من الان باشوخیام سرپانگهش داشتم..والاولش کنم مدتهامیره ...

با احتمال زیاد90درصد ایشون به خود ارضایی بیشتر علاقه داره تا رابطه ی جنسی