2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه💋⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 175342 بازدید | 48 پست

منم همسرم همینطوریه عزیزم بسیاراذیت میشم بهش گفتم بره دکترمردان البته میل جنسیش اومده پایین یعنی تمایلی دیگه نداره وچی بشه ماهی یه بار البته ایشون یه مدت ترامادول مصرف میکردن که دکتر

گفتن احتمال داره اثاراونم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ما  4ساله باهمیم از این مشکلا نداشتیم تازه با کلی عشق و دردسر ازدواج کردیم ... بعدش هم عاطفی ...

من مجردم ببخشید که من نظر میدم 

ولی ممکنه شوهرتون مشکلی داشته باشه و نمیتونه باهاتون رابطه داشته باشه. 

منظورم مشکل جنسیه

یعنی بخاطر اون مشکل اعتماد به نفس نداره و ممکنه نتونه شمارا را راضی نگه داره 

شاید از همین می‌ترسه 

این چیزی بود که من تو نی نی سایت یاد گرفتم حالا صحتشو نمیدونم

منم همسرم همینطوریه عزیزم بسیاراذیت میشم بهش گفتم بره دکترمردان البته میل جنسیش اومده پایین یعنی تما ...

حالا مال تو تحریک نمیشه باز دلیلش میدونی من دارم کلافه میشم .. شبا از ترسی که ببخشید شق درد نگیره کاملا پتو میپیچه به خودش که بدنش به بدن من که با لباس خواب و برهنه ام نخوره که تریک نشه

من مجردم ببخشید که من نظر میدم  ولی ممکنه شوهرتون مشکلی داشته باشه و نمیتونه باهاتون رابطه داش ...

نمیدونم والا چند بار صحبت کردیم بی نیجه اما اون موقعی که رابطه داره خوبه ها . مرسی از نظرت عزیز

نگران نباش من درکت میکنم مشکل ازتونیس هرچقدرم نری سمتش اون نمیادطرفت چون میل جنسی نداره وتنهاراهکارمراجعه به دکتره من یه ۲ الی ۳سالی میشه دارم کلنجارمیرم...احتمال داره دارویی مصرف کرده باشه یاشوکی بهش واردشده باشه

نگران نباش من درکت میکنم مشکل ازتونیس هرچقدرم نری سمتش اون نمیادطرفت چون میل جنسی نداره وتنهاراهکارم ...

شوک از چه لحاظ ... دارو گمان نکنم ولی وقتی رابطه داره خیلی طولانیه... راستش من گاهی مثل پ و ر ن استار تیپ میزنم ولی حس میکنم مهم نیس براش ..ینی توجه نداره ..پیش اومده یه بار شلخته بودم ولی یه ساعت رابطه داشته باهام ..دارم کلافه میشم ...مرسی از همدلی ات

حالا مال تو تحریک نمیشه باز دلیلش میدونی من دارم کلافه میشم .. شبا از ترسی که ببخشید شق درد نگیره کا ...

اتفاقابرعکس عزیزم وقتی میرم سمتش تحریکم میشه امامنوازخودش دورمیکنه شایدتوفک میکنی خوبه شایدم زودارضامیشه یاعذرمیخوام باخودش میگه شایدزنم سایزمنودوس نداشته باشه وازاین حرفا..خلاصه بهت بگم که که چندساله این دردمنم هست..

شوک از چه لحاظ ... دارو گمان نکنم ولی وقتی رابطه داره خیلی طولانیه... راستش من گاهی مثل پ و ر ن استا ...

همسرمن شوک روحی مربوط به کارش پیش اومدطوری که من الان باشوخیام سرپانگهش داشتم..والاولش کنم مدتهامیره توخودش‌..میدونم چی میگه من اینقدبه خودم میرسم امافایده نداره بارهاحرف زدیم فقط سکوت میکنه راستشوبخوای بعدچندسال همین عیدفشارعصبی چیزای دیگه هم روم زیاداینم که چندسال ازارم میدادبحثوبه خانواده هاکشوندم خیلی خسته شده بودم درحالی که عاشق همیم میخواستم ازش جداشم چون من خیلی گرمم ولی اون نه...

اتفاقاشوهرمنم حین رابطه اکثرمواقع خوبه مگه دیگه خسته کارباشه امامتاسفانه چندساله کارمن اینه که خودم برم سمتش امروزبهش گله کردم گفتم تواصلاطرف من نمیای اگریه بارم بخوای معطل میمونی من بیام طرفت..چون اگه نرم اونم نمیادشایدباورت نشه۱ماه بودرابطه نداشتیم ازیه هفته قبل عیدتاالان...اماچاره چیه..براش دنبال دکترم..تومشهداماتونی نی سایت کسی جوابموندادادرس دکتربده بچه دارم نمیشیم بایدبرم براای وی اف

اره والا چندبار دست رد  بهم زده میخام یه ذره راهکار بدین بهم که بیاد طرفم خودش بدونی  که م ...

شوهره من هروخ میبینه من مشتاقم خودشا میگیره..هروخ میگه بیا چیز کنیم من کم محلی میکنم اونم بیقرارتر میشه واسه چیز..نرو طرفش بزار خودش بیاد

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج
شوهره من هروخ میبینه من مشتاقم خودشا میگیره..هروخ میگه بیا چیز کنیم من کم محلی میکنم اونم بیقرارتر م ...

خودش نمیاد خیلی کم .. میخام تشنه نگه اش دارم یه بار نمیدونم چیجری

اتفاقاشوهرمنم حین رابطه اکثرمواقع خوبه مگه دیگه خسته کارباشه امامتاسفانه چندساله کارمن اینه که خودم ...

منم برا بچه اقدام کردم رفتم دکتر گفتش روز تحمک گذاری اقدام کن که من کسی نیس ب ک ن ه