2777
2789
عنوان

خوش بحال هرکی که خوابه

302 بازدید | 35 پست

عجب غلطی کردم بچه دار شدم هرشب ساعت ۳ و ۴صبح با کلی گریه میخوابه از ۶ صبح هم بیداره امروز فردایه منو ببرن تیمارستان آخه من نمیدونم مگه این بچه احتیاج به خواب نداره تو طول روزم یه رب یه رب میخوابه فقط

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین

هرکی خربزه میخوره پا لرزش باید بشینه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان....خیلی سخته واقعن خصوصن بی خابی هاش...ان شالله خدا بهت توان و صبر و به نی نی پر خابی بده😍😀

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

دو ماهش بشه درست میشه تو روز نزار خیلی بخوابه

منم دارو سرما وردگی دخترم قطع کردم سخت میخوابه دیشب تا دوازده بیداربود خوابید تا چهار دوباره بلند شد تا الان ک خواب رف

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
آره بخدا یه کاریم کرده دیگه توبه کردم از هرچی بچه ی

ای جانم😍😊ان شالله روز به روز بهتر میشه عزیزم 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خب هنوز کوچولو کولیک داره گریپ واتر بده بهش دایمیتیکون چیزایی ک دختر میخورد

هر چی بگی بهش دادم هر کار بگی کردم هیچی ک هیجی

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین

منم اوابل همین بودم الان ۸ ماهشه خودش تا ۱۰ میخوابه ولی اینقدر منو واسه شیر بلند میکنه یا لگد میزنه تو سر و صورتم بد خواب شدم همیشه این موقع ها بیدار میشم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس