2777
2789
عنوان

خوش بحال هرکی که خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 35 پست

‌حق داری گلم.من ۲۰ روز اول هرروز صبح میگفتم خدایا چقد من پوست کلفتم که نمیمیرم با این بی خوابی.واقعا دوس داشتم بمیرم بعد ولی شیر خشک دادم جفتمون راحت شدیم.از گرسنگی بود گریه های دختر من.شمام حتما مشکلی داره کوجولوت.کولیکی چیزی

ای جان....خیلی سخته واقعن خصوصن بی خابی هاش...ان شالله خدا بهت توان و صبر و به نی نی پر خابی بده😍😀

مرسی عشق جان

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووففف الان روزاي خوبته 🙄🙄🙄 بذار بزرگتر بشه راه بيوفته اونوقت حسرت اين روزاتو ميخوري

وای نگو تورو خدا دیگ من امیدوارم ک بزرگترشه راحت شم

دو ماهش بشه درست میشه تو روز نزار خیلی بخوابه منم دارو سرما وردگی دخترم قطع کردم سخت میخوابه دیشب ت ...

خداکنه خوب شه همه میگفتن بعد ۴۰ روزش خوب میشه ک نشد 

منم که از الان میخوام برم خونه مادرشوهر چی بگم😡😂😂😂 چن ماهشه شیر خودتو میخوره شاید سیر نمیشه

😂😂😂یک ماهو نیمه آره شیر خودمو میخوره ن بابا سیره 

منم اوابل همین بودم الان ۸ ماهشه خودش تا ۱۰ میخوابه ولی اینقدر منو واسه شیر بلند میکنه یا لگد میزنه ...

همین شیرخوردن بچه ها معرکس هی یکسره گشنشونه 

شب بگیر بخواب دیگه😂فک کن نصف شب از خواب شیرینت بزنی بلندشی بخوری😂

‌حق داری گلم.من ۲۰ روز اول هرروز صبح میگفتم خدایا چقد من پوست کلفتم که نمیمیرم با این بی خوابی.واقعا ...

چقدر همین شیرخشک خوبه همه میگن بچه میخوابه راحت 

نه بابا من هم شیرم زیاده هم سیره دل درده دکترم بردم فایده نداره هرکار مبکنم فایده نداره شبا از دل درد نمیخوابه باز صبحا پامیشه نیخنده میگه با من بازی کنین سرکله صبح😭😭😭

همین شیرخوردن بچه ها معرکس هی یکسره گشنشونه  شب بگیر بخواب دیگه😂فک کن نصف شب از خواب شیرینت ب ...

تا غذای کمکی شروع بشه همینه

پسر من الان دیگه یه وعده ۳ میخوره 

۶۰ تا هم ساعت ۷ میخوره 

۶۰ تاهم تا بیداربشه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
تا غذای کمکی شروع بشه همینه پسر من الان دیگه یه وعده ۳ میخوره  ۶۰ تا هم ساعت ۷ میخوره  ...

من ک از ۴ ماهگی بهش غذا میدم دیگه دیوونه شدم

وایییی، خوش به حالشون واقعا من که تا یه ذره نور بهم بخوره بیدار میشم تو روز هم خوابم نمیبره اصلا

🙁🙁🙁