2777
2789

من فلورمار مات استفاده میکنم خوبه

قیمتشم واسه عید 120 خریدم 

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پوشانندگیش چطوره دوست عزیز؟

تقریبا 

خوبه عزیزم من ک راضیم چون سبکِ ب نسبت.فقط من پوست صورتم خیلی چرب میشه وقتی کرم میزنم.این با اینکه ماتِ و مخصوص پوست چرب اما بازم برق میندازه رو صورتم 😞 هر کرمی گرفتم تا الان همین بوده.اما با این حال فلورمار از همش بهتر بوده عزیزم 

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
خوبه عزیزم من ک راضیم فقط من پوست صورتم خیلی چرب میشه وقتی کرم میزنم.این با اینکه ماتِ و مخصوص پوست ...

منم همین مشکل شمارو دارم از اینکه صورتو براق میکنه خوشم نمیاد 😫😫