خواهرم شش سال پیش خونه نو ساختن.. من اونموقع نزدیک پنجاه دادم مادو خوشگل خریدم براش.. دو سال هم میشه خودم خونه خریدم، یع سال پیش باهم بیرون بودیم برا خونه من یه فلاسک 10 تومنی گرفت!! البته من نمیذاشتم بخره گفتم نمیخواد.. ولی تو دلم ناراحت شدم که چرا کادو خوب نخرید.. چرا پیش خودم داره برا من کادو میخره.. خداروشکر وضع مالیشونم خوبه.. مجردم و خوبه شوهر ندارم آبروم پیشش میرفت!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرا بی محبت شدن منم اجیم عروسیم نیومد و وقتی پسراش ختنه شدن من حامله بودم ورفتم پیشش بهشون پول دادم ولی ما بعدش یک ماه استراحت مطلق بودم و سه ماه بیمارستان بودم اصلن نیومد پیشم الانم شش ماهه بهم ی زنگ نزده بااین که نزدیک همیم
من آخرین نفر بودم جمع دوستان ازدواج کردم، عروسی همه کادو خوب بردم کلی هم کارهای عروسی شون رو کردم یه دونشون سر عروسی من نبودند و حالا بعد سه سال همه خودشون رو به بی خیالی زدند چکارشون کنم همینن دیگه.