خواهرم شش سال پیش خونه نو ساختن.. من اونموقع نزدیک پنجاه دادم مادو خوشگل خریدم براش.. دو سال هم میشه خودم خونه خریدم، یع سال پیش باهم بیرون بودیم برا خونه من یه فلاسک 10 تومنی گرفت!! البته من نمیذاشتم بخره گفتم نمیخواد.. ولی تو دلم ناراحت شدم که چرا کادو خوب نخرید.. چرا پیش خودم داره برا من کادو میخره.. خداروشکر وضع مالیشونم خوبه.. مجردم و خوبه شوهر ندارم آبروم پیشش میرفت!
دوست شاید بی معرفت باشه.. ولی من جونم رپ میدم برا خونواده ام خیلی دوسشون دارم.. یادم رفته بود کادو.. ...
عزیزم من مثل شما مجردی خونه درست کردم به نام خانوادم کردم الانم دستشونه، هیچ ادعایی هم ندارم چون بخشیدم. خانم برادرم باردار بود مسافرت می رفت ترسیدم وقت تولد بچه ش نباشم جلو جلو براش یه تیکه طلا خریدم. خودم تو دوران بارداری اومدم ایران، همه جمع بودند حتی همین برادرم و خانومش، و دو تا عروسای دیگه مون، یکی شون یه تیکه پارچه یا لباس ندادند که برای بچه ت ، من تک دخترم. حتی پدرم اونجا بودم هی برای نوه هاش هدیه می خرید ولی یه چیز کوچیک هم برای بچه من نخرید. من جونم رو برای برادرزاده هام می دم هر دفعه بیام سوغاتی اونا حتما هست حتی با بارداری. ولی خوب دیگه دختر من برای عروس هامون عزیز نیست، برای بابام هم بچه مردم هست. کاریش نمیشه کرد. هر کس یه طوریه.