2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نت انواع شمع رو سرچ کن طرز درست کردنش رو مرحله مرحله توضیح داده ، نیازی به کلاس نیست.

کار ساده ای و جذاب

من پارافین ژله ای رو ترجیح میدم شمع های زیبایی میشه باهاش درست کرد

میتونی با شن و صدف حالت دریایی در بیاری

یا گل خشک بذاری

پارافین کیریستال هم واسه شمع دو جداره خوبه، تو جدار دوم دانه قهوه بذار. خود شمع رو هم با رنگ کمی کاراملی رنگ کن. اسانس قهوه هم دو قطره بنداز تو پارافینت که عطری بشه.

شمع های طرح کوبیسم هم گوگل کن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خیلی راحته. یوتیوب کلی ویدئوی اموزشی داره. حتی تو گوگل هم سرچ کنید کلی مطلب آموزشی به زبان فارسی میاد. یک کارگاهی هم هست به نام کارگاه خورشید که جایی اطراف تهرانه و کلاسهای مجانی برگزار میکنه. سرچ کنید گوگل اسمش و آدرسش را پیدا میکنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من انجام میدم خیلی ناجور میشن.

با کدوم پارافین؟

مشکلش چی هست؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من پارافین معمولی استفاده میکنم  اما سردنمیشه بعدش فتیله صاف نمیمونه قشنگ هم نمیشه.بعدش هم رنگ ...

از رنگ پاستلی برای پارافین معمولی باید استفاده کنین ، تنوع رنگ زیادی داره

ولی کلا کیفیت پارافین معمولی خیلی پایینه و با ضربه هم شمعتون کج میشه ترجیحا پارافین کیریستالی بگیرین که سفت باشه و درجه یک.

فیتیله رو هم باید به یه لوله خودکار فیکس کنین و کمی که مارافین داخل غالب ریخته شده از دما افتاد اون لوله خودکار رو روی غالب قرار بدین که تا سرد شدن کامل شمع فیتیله ثابت وسط پارافین بمونه.برای فیکس کردن فیتیله دور لوله خودکار میتونین از چسب کاغذی استفاده کنین.

از رنگ پاستلی برای پارافین معمولی باید استفاده کنین ، تنوع رنگ زیادی داره ولی کلا کیفیت پارافین معم ...

متشکرم واقعا توضیحاتتون عالی وکامل هست حتماانجام میدم .من معمولا توی تنگ ماهی درست میکردم وبعدش با چسب حرارتی , فتیله را به پایین وصل میکردم که کج میشد .

واقعا ممنونم خیلی خوشحال شدم ؛عصبی شده بودم .همیشه موفق باشید وشاد.

متشکرم واقعا توضیحاتتون عالی وکامل هست حتماانجام میدم .من معمولا توی تنگ ماهی درست میکردم وبعدش با چ ...

خواهش عزیزم

تنگ ماهی و یا جام رو بیشتر برای پارافین ژله ای و یا پارافین پودری استفاده میکنن.

کیریستالی و معمولی غالب لازم داره.

خواهش عزیزم تنگ ماهی و یا جام رو بیشتر برای پارافین ژله ای و یا پارافین پودری استفاده میکنن. کیریس ...

اسیداستئارین هم استفاده می کنید؟ معذرت می خوام زیادوقتتون را گرفتم.

اسیداستئارین هم استفاده می کنید؟ معذرت می خوام زیادوقتتون را گرفتم.

نه عزیزم من نمیریختم.

چه خوب .چطوری میشه ازراه دور یادگرفت؟

برصورت مرحله ب مرحله و مجازی

توی فرهنگسراها هم اموزشش رو دارن

تو نت هم سرچ کنی میتونی ویدیوهاش رو پیدا کنی و توی آپارات

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم...