2777
2789
من تو عروسیم یه لحظه جو گیر شدم با دختر عموم جواااادی کامل رقصیدم 😁😁😁😁😁،،، وااای الان فیلممو می ...

بعضی از فیلمای عروسیارو باید نابود کرد😂

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم میخواست هدیه بده مثلا گردنبندو گردنم کنه بلد نبود قفلش چطوریه یه جوری زیر لب گفتم ایش و چش نازک کردم تو فیلم معلومه 

بعد رقص زیاد بلد نبودم کمی تمرین کردم تو فیلم اصلا حواسم نیست به کدوم جهت میرقصم البته اینارو خودم دقیق میدونم مثلا یکی ببینه شاید زیاد متوجه نشه😆

مادرشوهرم میخواست هدیه بده مثلا گردنبندو گردنم کنه بلد نبود قفلش چطوریه یه جوری زیر لب گفتم ایش و چش ...

مادر شوهرت فیلمو دیده؟ 😂

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶
@جانانم3   برو برو

کجه دری تو کیجااااا 

همش ته فکر درمه 

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
مادر شوهرت فیلمو دیده؟ 😂

اره دیده 

اونطور نیست که خوب متوجه بشه 

حرصم دراومده بود هرچی میگفتم بده یه دیقه بازش کنم قبول نمیکرد انگار میخوام طلاهاشو بدزدم 

کلا سر سرویس همین اداها رو درمیاورد 

اتلیه گفته بود سرویستو بیار برای عکسا 

مادرشوهرم میگفت اخه سرویس باید پیش من باشه میخوام کادو بدمش انگار میترسید ندیم بهش بی کادو بمونه😠

@جانانم3   برو برو

وتیذعروسی خواهر این بود که داشتم میرقصیدم لباس یکی رفت زیر کفشم طرف رفت حرکت کنه من تولوپ افتادم پایین😖😖

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات