نکنه ونه پشت سر فرمیسک.پلی حرف بزومه ور قر بیته😂😂😂😂😂
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
منم یه جا رفته بودم عروسی؛ بعد تالار رفته بودن توی خونه ادامه بزن و بکوب. حیاطشون پر آدم عروس به داماد میگه خوابم میاد میرن اتاق لامپ خاموش میکنن میخوابن. دیگه ملت هی میرفتن خدافظی از عروس داماد ولی میگن عروس داماد خوابیدن دیگه بزن و بکوب و تعطیل میکنن، هر کی میرن خونه هاشون.
اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم☘️ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
تو حنابندون زنداییم ، وقتی داشتم که حنا رو میوردم تا برقصم ، یه لحظه پام پیچ خورد حنا یکم ریخت تو لباس یکی از ساقدوشا ، ولی نفهمید منم به روی خودم نیوردم😉😉😉😉😉😉😉😂😂😂😂😝😝😝😝😝