2777
2789
چه چه چه فکری😅😅

گتمه و کجه دری 

نکنه ونه پشت سر فرمیسک.پلی حرف بزومه ور قر بیته😂😂😂😂😂

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من توي عروسي ام پر از بچه بود و داعم زير پام بودن

توي قسمت رقص تكي عروس هم يه دختر بچه اومده بود وسط داشت اداي منو در مياورد

بعد توي فيلم دوربين دقيقا زوم رو صورته منه

منم يهو با دستم كيش كيش ميكنم بچه رو ميگم برو اونور🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دقيقا تو فيلم افتاده 

ناااااااااااااااااااااااا😒😒😒😒

😂😂😂😂

اه تیرم به سنگ بخرده پس😂😂

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
من توي عروسي ام پر از بچه بود و داعم زير پام بودن توي قسمت رقص تكي عروس هم يه دختر بچه اومده بود وس ...

اوه اوه 😂

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶

منم یه جا رفته بودم عروسی؛ بعد تالار رفته بودن توی خونه ادامه بزن و بکوب. حیاطشون پر آدم عروس به داماد میگه خوابم میاد میرن اتاق لامپ خاموش میکنن میخوابن. دیگه ملت هی میرفتن خدافظی از عروس داماد ولی میگن عروس داماد خوابیدن دیگه بزن و بکوب و تعطیل میکنن، هر کی میرن خونه هاشون.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
چی عجبه 😩

حضورت در سایت 

رفتی خبری ازت نشد

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
@فرمیسک۰۰   بیا

تو حنابندون زنداییم ، وقتی داشتم که حنا رو میوردم تا برقصم ، یه لحظه پام پیچ خورد حنا یکم ریخت تو لباس یکی از ساقدوشا ، ولی نفهمید منم به روی خودم نیوردم😉😉😉😉😉😉😉😂😂😂😂😝😝😝😝😝

{POI^means peace of ارامش از من آغاز میشود