2777
2789

دخترم ۱۶ماهشه یهو دیدم دوتا چوب کبریت دستش بود تموم سرچوبها را خورده بود جلد کبیریت هم جویده یکم ازش خورده چکار کنم؟؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

هیچ اتفاقی نمیفته

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کسی را دیدی که اینجور شده باشه عزیزم؟

پسرمنم انقد خورده چیزی نشده

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
سلام پسرتون خوبه؟ من یادمه کودک بودم سر تمام کبریتها رو هرروز میخوردم. نمیدونم چرا؟ الان آلرژی دارم ...

اره خوبه خداراشکر البته فقط یکبار این کار را کرد نمیدونم آلرژی ربط به خوردن کبریت داره یا نه عزیزم

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم