2777
2789

آلوورا

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن بادام تلخ باریج بگیر قبل  خواب بزن برا جوشای تازتم اول فشار بده بترکه چرکش بیاد بیرون بعد با اب ولرم بشور روغن بادام بزن 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

سلام دوست عزیز منم جوش میزدم و پیش یه دکتر طب سنتی که رفتم بهم گفت صبح دل ناشتا خاکشیر با اب ولرم و کمی عسل و چند قطره اب لیمو بخورم و الان دیگه حتی جاشون هم نیست عالیه امید وارم که زودتر خوب بشن

روغن بادوم داریم..برای بلند کرد مژه خریدم همونو میگی؟

اینجا یکی تاپیک زده بود عکس روغنو گذاشته بود مثه شامپو بچه بود نوشته بود روش روغن بادام لخ باریج خیلیم توصیه کرده بودن خانوما استفاده کنن 

اهان الان زدم دیدم عکسشو..مرسی عزیزم.

خواهش میکنم گفته بود دوهفته بعدش کم کم تاثیرشو نشون میده 

راستی ماسک عسل و ماستم یه روز درمیون ۲۰دیقه بزار رو صورتت بمونه هم جای زخم وجوش میبره هم سفید کننده طبیعی دوقاشق عسل یع قاشقم ماست بزیر قاطی کن