منوولکن مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 136 عنوان شپش 110 بازدید | 10 پست سلام دخترم۱۱ سالش شپش زده سرش از داروخانه شامپو گرفتم زدم حالا سر خودمم میخواره ولی نمیدونم منم الوده شدم یا نه بچه هم شیر میدم با این شامپو شپش کامل از بین میره؟دخترمن خیلی تمیز این دفعه دوم میگیره ۶ روز دیگه عروسی عموش استرس افتاده به جونمخواهشا کمکم کنید تعداد رای : 1 نظرسنجی شپش شپش 1 100% شپش 0 0% 1398/01/22 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahasemon عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1534 از خواهرم میپرسم بهت میگم عطاری داره کارش خوبه 🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
منوولکن مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 136 از خواهرم میپرسم بهت میگم عطاری داره کارش خوبه خیلی لطف میکنید من مشهدم براتون دعا میکنم
منوولکن مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 136 عزیزم اگه سرت میخاره یه بررسی کن احتمالا گرفتی از دیروز خارش گرفته چیکار کنم
mahasemon عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1534 خیلی لطف میکنید من مشهدم براتون دعا میکنم پیام دادم بهش یه خورده سرش شلوغه یک ساعت دیگع براش زنگ میزنم میپرسم اگه جواب نداد بهتون میگم 🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
منوولکن مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 136 پیام دادم بهش یه خورده سرش شلوغه یک ساعت دیگع براش زنگ میزنم میپرسم اگه جواب نداد بهتون میگم تشکر فراوان هم عروسی داریم هم بچه شیرخوار
mahasemon عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1534 بهترین چیز اسفند آسیاب شده رو دم کنه دو روز در میان مثل حنا بزاره روی سر ...بعد از اینکه شست با سرکه شونه کنه بعد از سرکه روغن زیتون ماساژ بده 🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
منوولکن مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 136 بهترین چیز اسفند آسیاب شده رو دم کنه دو روز در میان مثل حنا بزاره روی سر ...بعد از اینکه شست با سرکه ... تشکر فراوان
behig عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 4254 شپش با شامپو نمیره متاسفانه، باید موهاشو کوتاه کنی ، والا تجربه من اینو میگه ، اگه نه همتون میگیرین
robina_roz عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 642 خیلی لطف میکنید من مشهدم براتون دعا میکنم ی پیج بهت معرفی میکنم دخترت رو ی جلسه ببر اونجا کل موهاش رو با محلولی که گیاهی هست پاکسازی میکنن دیگه بعد از اون تو موهای دخترت شپش و رشک نمیبینی این ادرس اینستاشونه اگه خواستی برو خودت ببین https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp