2777
2789
عنوان

شپش

109 بازدید | 10 پست

سلام دخترم۱۱ سالش شپش زده سرش از داروخانه شامپو گرفتم زدم حالا سر خودمم میخواره ولی نمیدونم منم الوده شدم یا نه بچه هم شیر میدم 

با این شامپو شپش کامل از بین میره؟دخترمن خیلی تمیز این دفعه دوم میگیره ۶ روز دیگه عروسی عموش استرس افتاده به جونم

خواهشا کمکم کنید

تعداد رای : 1
نظرسنجی
شپش
1
100%
شپش
0
0%

از خواهرم میپرسم بهت میگم عطاری داره کارش خوبه

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی لطف میکنید من مشهدم براتون دعا میکنم

پیام دادم بهش یه خورده سرش شلوغه یک ساعت دیگع براش زنگ میزنم میپرسم اگه جواب نداد بهتون میگم

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

بهترین چیز اسفند آسیاب شده رو دم کنه دو روز در میان مثل حنا بزاره روی سر ...بعد از اینکه شست با سرکه شونه کنه بعد از سرکه روغن زیتون ماساژ بده

خیلی لطف میکنید من مشهدم براتون دعا میکنم

ی پیج بهت معرفی میکنم دخترت رو ی جلسه ببر اونجا کل موهاش رو با محلولی که گیاهی هست پاکسازی میکنن دیگه بعد از اون تو موهای دخترت شپش و رشک نمی‌بینی این ادرس اینستاشونه اگه خواستی برو خودت ببین 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp

2790
2778
2791
2779
2792