2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 24 پست
بنظرتون زشت نبود حرکتش بی ادبانه بود بنظرم یعنی دخالت

نه بابا رفتار اکثر مادرشوهراس. من شوهرم یه موقع حالش بد باشه فورا میگن بهم ناهار چی خورده!! یعنی سنگین یا چرب بوده. منن میگم چیز سبک.. حوصله بحث ندارم . مادرشوهر میخواد جلو عروس و پسرش خودشو خوب نشوون بده همیشه

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
به شوهرت نه محبت کن جلو خانوادش نه بی تفاوت باش. سرتو به کار های خودت گرم کن. شوهرتم بچه نیس از پس خ ...

اخخ حرص ادمو در میاره کلی خواب بودااا رفت اونجا باز خوابید ن ی کمکی حالا مامانش فکر میکنه مثل چی از پسرش کار میکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من یه روز رفتم پیش دوستم محل کارش بهش گفتم میخوام مبل بخرم گفت بیا مبلای منو بخر منم چون یه زن تنهاس گفتم مباش تمیزه قبول کردم بعد اومدم خونه عکس مبلشو فرستاد من و شوهرم حسابی عاشقشون شدیم گفت میخوام برام نگه دار یهو گفت اگه فرشم فروش نره مبل نمیدم بهت من گفتم باشه فرشتو فروختی من خریدار مبلت هستم خبرم کن . همون روز بهش گفتم عروسی دختر خالمه طلا ندارم بپوشم طلا داری بده من بپوشم گفت باشه دوتا گردنبند دارم 3جفت گوشواره و دست بند گفتم باشه . بعدش یادم رفت ازش طلا بگیرم رفتم شهرستان شوهرم برگشت یه کاری داشت به دوستم پیام دادم طلا میخوام شوهرم اومده بیاد در خونه ازت بگیره گفت از ترس دزد گذاشتم بانک!!!!! حالا تصمیم من چیه !؟ تصمیم دارم برم پیشش بداش سوغاتی شهرمون که خرما رطب هست ببرم تا شرمندش کنم. 

بنظرتون زشت نبود حرکتش بی ادبانه بود بنظرم یعنی دخالت

منم دیشب خونشون دعوت بودم چون ازصبح دکتربودم نرفتم حمالی کنم هیچ کس بهم محل نداد تازه غذا هم برام فقط برنج خالی دادن وگوشت ندادن ک گفتم خورده نمیشه یکم سالاد اوردم خلاصه ک دعا میکنم هرچی زودتر ازاینجا برم قیافه شونو دیگه نبینم

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
اخخ حرص ادمو در میاره کلی خواب بودااا رفت اونجا باز خوابید ن ی کمکی حالا مامانش فکر میکنه مثل چی از ...

فیلمشونه ننه اشونو میبینن خودشونو لوس میکنن. 😁😁😁

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

استارتر وقتی میری اونجا توی صورتشون نگاه نمیکنی و کلا اصلا محل نمیدی بهشون

پاسخ های کوتاه 

سکوت به فضولیا و سوالای بی ربط

و نیم ساعت نهایت یه ساعت اونجا باش 

ضمنا کلا از جات تکون نخور و هیچ کمکی نکن

کمک کردن از کلمش معلومه کمکککککک هست نه حمالی 

و دلبخواهیه 

هیچکی حق نداره ب کسی بگه چرا تو کار من کمکم نکردی 

وقتی ادم زیاد کمک کنه تبدیل میشه به وظیفه !

یادآوری کن که اینا کمکه و نه وظیفت