2821
2789
عنوان

مادرشوهر

356 بازدید | 24 پست

بچه ها ی کمکی میخوام،هفته قبل مارفتیم خونه مادرشوهرم قبلش تازه از شمال اومده بودیم رفتیم خوته استراحت کردیم بعدش رفتیم اونجا شوهرم خوابیذ گلوش دردی کم درد میکرد سرما نخورد برای سیگار بود زیاد کشید خلط(یاخلت)اورد که مامانش گیر داد برو دکتر سرما خوردی اینا من خیلی جلوی خودمو گرفتم نگم پسرت ی کار دبگ کرده برای همین اینجوری شده شوهرم یکی دوساعت خوابیده بود که بهش گفتم پاشو بیا تو اتاق بسته دیگ خوابیدن بردمش تو اتاق گفتم بره دوش بگیره سرحال میشه..دیدم مادرشوهرم با صدای بلند به بقیه میگ چرا پسرمو بیدار کرد نباید بیدارش میکرد ..برادرشوهرم اعصبانی شد که مگ 10ساله نخوابیده .اینجوری میکنی که مادرش میگ نخوابید دیگ من حالا عصبانی شدم شوهرم گفت بیخیالش بزار هرچی میخواد بگ تو حرص نخور .خواهرشوهرم اومد گفت بیخیالش جلوی شوهرمو خواهرشوهرم گفتم اگ من مل دستمو عسل کنم بزار تو دهن مامانو بابات باز منو میگیرن ...حالا منه احمق تو شمال خونشون ی سره کمکش میکردم خواهرشوهرم بچه بدنیا اورد رفتم بینارستان شب موندم پیشش کلی کمکشون کردم ...حالا امشب قراره بریم خونشون بنظرتون جه جوری برخورد کنم که روش کم بشه کمکش کنم؟یا فقط بشینم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی چی

یعنی اینکه توام عکس العمل نشون دادی و حتی خواهرشوهرت و برادرشوهرتم ازت حمایت کردن و سعی کردن عصبانی نشی و چندتا حرفم زدی شوهرتم‌ که پشتته پس زیاد کشش نده اما زیادم قاطی نشو با مادرشوهرت در حد خودت کمک کن

به شوهرت نه محبت کن جلو خانوادش نه بی تفاوت باش. سرتو به کار های خودت گرم کن. شوهرتم بچه نیس از پس خودش برمیاد . دلسوزی شما و مادرشوهرتون بوده فقط..

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...