من و عشقم هنوز ازدواج نکردیم. خانواده هامون در جریانن .عقد و نامزد نکردیم فعلا تا اون بتونه یکم کاراشو راست و ریست کنه. اما تقریبن همه در حریانن. در کل میخوام بگم الان نیاید بگید دوسپسرته ...
دیشب بهم گفت اگ یروزی یکی از من بهتر پیدا کردی و ازون خوشت اومد و دلت خواست با اون باشی و دوست نداشتی کنار من باشی حتمن برو. نمیخوام بمونی وقتی دوسم نداری به اجبار. اگ فکر کردی کنار یکی دیگه خوشبخت میشی برو اصلا ناراحت نمیشم.
بنظرتون منظورش اینه که دوسم نداره؟ اخه گفت برام مهم نیست ناراحت نمیشم😔این چه حرفی بود😔
اینم بگم که ما خیلی عاشق همیم و چندساله باهمیم و هیچ چیز پنهانی نداریم و همه حرفامونو میزنیم به هم.
بهش گفتم یعنی اصلا برات مهم نیست ک من نباشم؟ گفت منظورم این نیست. منظورم اینه ک اگ یروز دلت نخاست باهام باشی و بهتر پیدا کردی برو. نمون تو زندگی ای ک دوسش نداری .
(اهل خیانت و این دختر بازیام نیستا. با مجردی حال میکنه اتفاقن. اگ یروز من نباشم (مثلا بمیرم) امکان نداره ازدواج کنه. تنهایی رو دوست داره. اگ متاهله فقط بخاطر منه. میگه اگ منی وجود نداشته باشه مجرد میمونه. اما دوسداره با من متاهل باشه. حالا نظرتونو بگید