2777
2789
عنوان

نظر شما چیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت نمیشی اگه بگم؟!

با توصیحی که دادی ایشون بایدبه روانشناس مراجعه کنن افسردگی دارن یا مشکلی شبیه به این

عشقش به شما زیاد هم نیست

چون راحت ازنبودنتون صحبت میکنه پسبهش فکر هم کرده

کسی که واقعا یکنفرو دوست داشته باشه محاله حتی برای مثال به نبودنش فکر کنه چه برسه به  حرف زدن

یا بدتر از اون عنوان کردنش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

حرفای پسرا چقدر شبیه همه

ذهنتو درگیر نکن مثلا خواسته بگه من همه اختیار زندگی رو به تو میدم ولی تو باور نکن کافیه خلاف میلش عمل کنی همچین میزنه تو برجکت که خودت یاد حرفای این دورانش میفتی چشمات 8تا میشن از شدت تعجب.

منو شوهرمم بعد ازدواج این حرفو به هم زدیم .  این یعنی از کسی خوشت اومد باشه ...خوش گذشت بذار ب ...

اره اتفاقن قرارمون هم همینه. مامانش هم بهمون گفت. جلو روی خودم گفت زهرا هر اشغالی که شد هررررچی که شد بهش خیانت نکن. طلاق بگیر. اما خیانت نکن😐

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉
این جو گیر پیامهای اینستا گرامی و عکسنوشته های نتی شده  بگو خیلی تو بحر اینجور پیاما نره

اتفاقا اصلن تو این فازا نیست بدبختی

عزیزم چند سالته؟ ایشون چتد سالشه؟

هم سنیم راستش. اون چند ماه بزرگتره. ولی عقلی و رفتاری و بلاغت اون ۴۰ ساله میزنه😂

چه شوهرا متمدنی دارین 😐شوهر من میگه دلی حتی اگه ازم خسته هم شدب ترکم نکن 😐یا اگه مردم اصلا به کسی ...

چون دوستتون داره 

من یه بار گفتم اگر من مردم....

به خودم ربط داره چی شد و چی گفت 😄😄😄😄

میخواستم بگم اگه مردم خیلی مراقب پسرمون باش اما اصلا نذاشت از دهنم دربیاد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اتفاقا اصلن تو این فازا نیست بدبختی

خیلی تو فکرش نرو 

بگو بیا همین الان کات کنیم اگه تو نظرت عوض شده رو ت نمیشه بگی بعدا زندگیمو خراب نکن همین الان بگو

ببین چی میگه

چه شوهرا متمدنی دارین 😐شوهر من میگه دلی حتی اگه ازم خسته هم شدب ترکم نکن 😐یا اگه مردم اصلا به کسی ...

ایشونم میگه. این اولین باری بود ازین حرفا زد. برا همین نگرانم

ناراحت نمیشی اگه بگم؟! با توصیحی که دادی ایشون بایدبه روانشناس مراجعه کنن افسردگی دارن یا مشکلی شبی ...

ما خییییلی یختی کشیدیم تا امروز. ۱۰ ما نبودمو تحمل کرده. بدون من نمیتونه. میدونم که نمیتونه. اون ۱۰ ماه خیلی بد گذشت به اون. نمیدونم چی بگم. این حرفتونو قبول دارم ک ادم ب زبون نمیاره. منتها از ی طرفم اخلاقاشو میشناسم. اونجوری نیست ک حرفای رمانتیک و عاشقانه بزنه. خبییییییلی منطقیه

حرفای پسرا چقدر شبیه همه ذهنتو درگیر نکن مثلا خواسته بگه من همه اختیار زندگی رو به تو میدم ولی تو ب ...

اره واقعا