2777
2789
عنوان

کی سیپروترون کامپاندخورده

107 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی سیپروترون خورده نتیجشو میگ لطفا؟؟؟😓😓😓 تاثیرش روی پوست صورت و جوش ؟؟؟؟

من بیست روزه میخورم فعلا ک اثری نداشته😟😟😟😟

من برا کیست خوردم رفع شدن دوباره اومدن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مدت استفاده کردی عزیزم  ،،، صورتت جوش داشت ؟ جوشهاتو از بین برد؟

نه جوشامو از بین نبرد من برا کیست خوردم یه بسته استفاده کردم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
چه مدت خوردی ؟؟ جوشهاتو ازبین برد کامل؟

من جوش نداشتم کلا برای مشکل پوست نخوردم برای رفع کیست بود 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
من جوشهام کیستی بودن همراهشون راکوتان هم میخوردم ،یکسال ،بله خوب شد

شما کدوم شهری عزیزم ؟ راکوتان و اگ دکتر تو نسخه بنویسه داروخونه حتما میده ؟؟؟ اخه میگن نیست

شما کدوم شهری عزیزم ؟ راکوتان و اگ دکتر تو نسخه بنویسه داروخونه حتما میده ؟؟؟ اخه میگن نیست

من تهرانم ،راکوتان رو حتما باید زیر نظر دکتر بخوری همراهش چندماه یکبار باید آزمایش بدی و آنزیم های کبدی چک بشن ،الان نمیدونم ولی اون موقع که من میگرفتم سخت پیدا نمیشد و بسته ۳۰ تاییش ۹۰ تومن بود

2790
2778
2791
2779
2792