2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 16723 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی برعکسشم هس یه خانمی از تو فامیلمون بعد ازدواجش باردار هم شد بچش تو سه چارماهگی سقط شد بعد طلاق گرف بعد طلاقش رفت با نامه ی پزشک قانونی پیش پزشک معتبر پرده گزاشت و رف دادگاه فک کنم نامه گرف که این خانم از تاریخ طلاقش پرده ای دوباره ترمیم کرده بعداز ۷ الی ۸ سال مجدد ازدواج کرد و نامه رو نشون همسرش داده که تو این مدت رابطه ای نداشته 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
بعدازطلاق ترمیم فایده نداره چون اسم شوهرش توی شناسنامش میمونه

بمونه مهریه رو گرفته خواستگار بعدی از خداشم باشه 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
بمونه مهریه رو گرفته خواستگار بعدی از خداشم باشه 

به نظرمن نبایدبخاطرپرده نداشتن زندگیشوخراب کنه وبگه عروسی میکنم برمیگردم طلاق میگیرم.چون عقدباعروسی فرق داره.من خودم عقدم دارم جدامیشم واینم میدونم چه باکره باشی چه نباشی هرکس بیادخواستگاری میدونه شوهرداشتی ورابطه هم بوده فقط درحددخول نبوده منی که عقدمودارم جدامیشم ایامثل یه دخترمجردم؟نه نیستم

💚خداجونم دوستت دارم💚
کلا راهی نیست این خانم هم مهریشو بگیره هم کسی نفهمه بکارت نداره؟!

اگه بخوادطلاق بگیره قاضی ازش میپرسه اگه بگه باکره ام بایدبره پزشکی قانونی اگه بگه نیستم بایدازمایش خون بده واسم شوهرش تا ازدواج بعدی داخل شناسنامه میمونه

💚خداجونم دوستت دارم💚
قشنگ گندزدم ب زندگیم دوسش ندارم گیرکردم نمیدونم چیکارکنم وقتی بابام گفت ن دخترنمیدم بخاطر اون عوضی ت ...

دخترا وقتی میگن ازدواج بدون رضایت پدر و مادر حتی اگه طرف آدم خوبی باشه، عاقبت خشی نداره یعنی این. 

اصلاً انگار این راضی نبودن یه نیروی منفی ایجاد میکنه که بالاخره تاثیرشو تو زندگی آدم میزاره! 

وقتی هم میگن تو عقد رابطه کامل نداشته باشین، یعنی این. شنیدم تو دادگاه حتی رابطه از پشت رو هم سوال میکنن و حکمش با رابطه از جلو فرقی نداره. 

استارتر بهش بگو این فقط من نیستم که ضرر کردم که بخوای تهدیدم کنه و.... 

تو هم الان مهریه کامل بهت واجب شده عزیزم. 

شکر خدای مهربون که این مهریه رو برای ما زنها گزاشت، اگه البته یه سری نامرد و یه سری زنهای عوضیه پست تو مجلس قانونشو بر ندارن! 

دخترا وقتی میگن ازدواج بدون رضایت پدر و مادر حتی اگه طرف آدم خوبی باشه، عاقبت خشی نداره یعنی این.&nb ...

قاضی رابطه ازپشت رونمیپرسه ملاک فقط بکارت هست

💚خداجونم دوستت دارم💚