2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 16723 بازدید | 107 پست
نمیخوام بفهمن دوران عقد...میدونه این قضیه اذیتم میکنه هی تهدیدم میکنه جدامیشیمااااا...میدونه نمیخوام ...

یه چیزی می دونستی ؟

تو الان تواین شرایط بیشتر داری آزار می بینی و روحیه تو از دست دادی تا توشرایطی که خانواده ها از جریان مطلع بشن .

دست کسی اتو نده...می دونم شرایطت سخته و پیش خانوادت اذیت میشی ..اما باور کن زیر بار ظلم قرار گرفتن صدبار سخت تره ..

به مادرت بگو.یا به کسی بگو به مادرت بگه .. قرار نیس جریان پزشک قانونی ببه همه جا کشیده بشه ...نهایتا مادرت به پدرت آروم آزوم میگه یا اصلا نمیگه...

اگه هم اینو زد تو سرت بدون که همین مساله باعث میشه تو مهریتو کامل بگیری ولی اگه باکره بوده نصف مهریتو میدادن..

درضمن ازدواج مجدد حتی اگه به دلیل باکره بودن شناسنامت سفید باشه باز یه سری سختی ها برای شوهر دومت هست چون می دونی که رابطه داشتی حالا نه کامل....پس بهتره سبکبال باشی و مهرتو تا قرون اخر بگیری ادب شه

بنشین لحظه ای رو در روی من چایم را با عطرت هم بزن

استاتر چقد ساده ای تو دیگه.

خوب همسرت بوده از چی میترسی.

در هر حال اگه بازم ازدواج کنی چه دختر باشی چه نباشی قبلا ازدواج کرده بودی

پس ازش نترس مهریت هم کامل بگیر پای حقت وایسا

نزار بهت ظلم بشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست.بی خیالی سپر هر درد است😢پس میخندم 😃آنقدر میخندم 😂که غم از رو برود😘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نیلای جان بهتری دوستم؟

آره عزیزدلم🙂امروز خیلی حالم بهتره😘😘

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ن اگ بعدا ازدواج کنم حتما این قضیه رومیگم بهش ولی الان نمیخوام خانواده ها بفهمن

استارتر عزیزم شما هم نترس تهدیدش کن که کل مهریه رومیتونی بگيری چون بکارت نداری .اگه دختر بودی  بعد ازطلاق شنآسنامتو عوض میکردی واسمش پاک میشد اماالان دیگه عوض نمیکنن ..برای جداشدن دادگاه میفرستت پزشک قانونی واونهامیفهمن زن  هستی پس بیخیال ترمیم  شو

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا
چون عقدی بخای طلاق بگیری اگه پرده داشته باشی نصف مهریه بهت تعلق میگیره  اگه نداشته باشی کامل ای ...

حتی اگه به قاضی هم بگه باکره ام بازمیفرستن من سه روزپیش پزشکی قانونی بودم جالب اینجاست پیش دوتادکترهم میفرستن خیلی سخت گیرن

💚خداجونم دوستت دارم💚
بیشتر از اون چیزی ک شما فک میکنین پسرا ربطه دارن قبل ازدواج. خیر سرشون همه هم واسه ازدواج دنبال دختر ...

خدا وکیلی شوهر من نداشته 

الانم مثل چشام بهش اعتماد دارم انقدر مذهبیه

نمیخوام بفهمن دوران عقد...میدونه این قضیه اذیتم میکنه هی تهدیدم میکنه جدامیشیمااااا...میدونه نمیخوام ...

همسرت میدونه بخاطر بکارتت باید مهریه کامل بده؟گناه که نکردی شوهرته ترمیم هم نکن مهرتو کامل بگیر نه نصفه

حتی اگه به قاضی هم بگه باکره ام بازمیفرستن من سه روزپیش پزشکی قانونی بودم جالب اینجاست پیش دوتادکتره ...

نمیدونم والا 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
میتونی یه همسرت بگی  میگیم به داداگاه که باکره ایی و لی نصف مهرینم میخای.اگه قبول نکرد بش بگو پ ...

اگه برن دادگاه بایدحتماپزشکی قانونی برن چون قاضی مینویسه

💚خداجونم دوستت دارم💚
اونایی که دوران عقد طلاق گرفتن و باکره بودن دادگاه دستوز صدور شناسنامه جدید رو میده که این ازدواج ن ...

این کارو دادگاه میکنه درسته. 

اما معنیش این نیست که قانون بگه طرف ازدواج نکرده، اون فقط برای اینه که اسم تو شناسنامش نباشه چون بالاخره زیر یه سقف نرفتن و دختر هم باکره است. 

وگرنه عقد کردن چیزیه که تو تحقیقات طرف راحت متوجه میشه. بالاخره طرف از زبون خود آدم بشنوه عقد ناموفق داشته بهتره تا از زبون بقیه بشنوه. 

دادگاه، وقتی یه نفر بار دوم هم ازدواج میکنه اسم همسر اول رو از شناسنامش برمیداره. حتی اگه ازش بچه داشته باشه. بهرحال با اونکه اسمش تو شناسنامه نباشه ولی 

ازدواج اول قابل کتمان نیست.