سلام یک سال و ۷ماهه عقد کردم متاسفانه پرده بکارت خود را از دست دادم اگر برم ترمیم کنم برم پزشکی قانونی متوجه میشن ترمیم کردم؟اگر میشه و مشخص نمیشه یه دکتر خوب برای ترمیم بهم معرفی کنین نزدیک کرج یا تهران
بیشتر از اون چیزی ک شما فک میکنین پسرا ربطه دارن قبل ازدواج. خیر سرشون همه هم واسه ازدواج دنبال دختر دست نخورده میگردن. اگه یه دختری اعتراف کنه ک من رابطه داشتم به چشم یه ایراد اینو میبینن در حالی که خودشون اعتراف نمیکنن. اینجا جهان سومه متاسفانه
من زنم و به همان اندازه از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!
چون عقدی بخای طلاق بگیری اگه پرده داشته باشی نصف مهریه بهت تعلق میگیره اگه نداشته باشی کامل اینم مطمن باش اگه بخای طلاق بگیری ازت پرسیده میشه تو دادگاه که پرده داری یا نه حالا دیگه ملزم کنن که نامه بیاری رو نمیدونم
بعد عزیزم عقد بودی مجرد نبودی که بخای مخفی کنی به نظرم بگو که پرده نداری ؟؟؟ تو ازدواج مجددت هم ممکنه طرف واسش مهم باشه که پرده داشته باشی بعد بگی پرده دارم بری دکتر بگه ترمیمیه اونوخت میخای چیکار کنی تازه خانوادت میفهمن میگن چرا الان میگی
تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲