2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 16723 بازدید | 107 پست

شهریور ۹۶عقد کردیم قراربود تابستون امسال عروسی کنیم..همه چی خراب شد تحمل کردم صبر کردم درس نشد زندگیش دست خودش نیس هیچ اختیاری ازخودش نداره خانوادش بهش بگن طلاقش بده قیدمو میزنه حتی اجازه نداره اب بخوره باید بهش اجازه بدن..حرفشونو باورمیکنه حتی دروغ باشه میاد دق ودلیشو سرمن خالی میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم توروخدازندگیتونابودنکن اگه واقعاااااا نمیخوایش وداری زجرمیکشی جداشوفکربکارت هم نباش منم یکسال عقدم ودارم کارای طلاقمومیکنم که خداروشکرتموم شدوهفته دیگه حکمش میاد.من مهریه نفقه بخشیدم جونموبرداشتموفرارکردم چون داشتم زجرمیکشیدم تازه باکمال پرویی ازم پولم میخواستن

💚خداجونم دوستت دارم💚
عزیزم توروخدازندگیتونابودنکن اگه واقعاااااا نمیخوایش وداری زجرمیکشی جداشوفکربکارت هم نباش منم یکسال ...

اگه استارتر از دادگاه بخاد کسی نفهمه باکره نیست دادگاه رازشو نگه میداره؟!البته مهرشم بگیره هاا

اگه استارتر از دادگاه بخاد کسی نفهمه باکره نیست دادگاه رازشو نگه میداره؟!البته مهرشم بگیره هاا

دادگاه که به کسی نمیگه حتی اجازه نمیدن پدرمادرهمراهش برن پیش قاضی یاپیش دکتر.اما شناسنامش چون اسم شوهرش هست امکان داره بفهمن.یامثلا خونواده شوهرش بگن وگرنه قاضی اصلانمیگه به کسی

💚خداجونم دوستت دارم💚
قاضی رابطه ازپشت رونمیپرسه ملاک فقط بکارت هست

اینو یه مشاور تخصصی خانواده تو یه جلسه برای دخترخانمها صحبت میکرد گفت. 

از لحاظ شرعی هم دخول، دخوله و از جلو و پشت احکامش خیلی فرق نمیکنه. 

قانون هم که از روی دستورات شرعه. 

حالا اونهایی که تو عقد جدا شدن و دادگاه رفتن بهتر میدونن. 

اینو یه مشاور تخصصی خانواده تو یه جلسه برای دخترخانمها صحبت میکرد گفت.  از لحاظ شرعی هم دخول، ...

میدونم عزیزم من خودم عقدم واین هفته دادگاهم بود وپزشکی قانونی رفتم اصلادرموردرابطه داشتن ازپشت نپرسیدن ووقتی قاضی نامه برای پزشکی قانونی دادداخلش نوشته بودبررسی پرده بکارت(هایمن)

💚خداجونم دوستت دارم💚
مرسی از راهنماییاتون..ایشالاک بتونم جداشم

عزیزم به خانوادت بگو به نامزدتت پیشنهاد جدایی دادی اونم به زور بهت تجاوز کرد که تو رو مجبور کنه بخاطر بکارت از دست رفته باهاش ازدواج کنی. 

بگو حالا که بهم تجاوز کرده دیگه حاضر نیستم تحملش کنم. کل مهرتو بزار اجرا.

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱

دخترم..

رک و پوسکنده...

همه مشکلت برا ترمیم و......واسه اینه که دادگاه در رای طلاق بنویسه؛ " غیر مدخوله " 

( یعنی بدون رابطه )

و در نهایت بتونی برا شناسنامه جدید( بدون نام همسر)  اقدام کنی ؟!!

درسته یا نه ....!؟

خوب...چرا لقمه دور سرت میچخونی ؟!

(این کار ،راه داره) اما...

بگم که اگه با این وسیله شوهر آینده‌ت رو فریب بدی، مدیونی ...!و‌ خیر از زندگیت نخواهی دید..

اما اگه فقط برا حفظ آبرو و بستن دهن خاله‌زنکها فامیل باشه ،یا جلوگیری از ناراحتی و غصه مادر-پدر ،فکر نکنم مشکلی داشته باشه....

سلام 

عزیزم من پیش دکتر واعظ رفتم. مطبش تو سعادت آباد. خیلی کارشون عالیه. 

جهت مشاوره رایگان پزشکی به پیج اینستاگرام خانم دکتر واعظ مراجعه کنید و جواب سوالات پزشکی خودتونو در اسرع وقت بگیرین. آدرسش dr.vaez

افسانه هایمن..... بیا به خودت و بقیه دروغ نگو و این بازی کثیف ترمیم هایمن که بعد از ترمیم کسی که دوت ...

واقعا؟؟؟از کجا میدونی؟البته منم خیلی شنیدم که شاید اصلا متوجه نشه یا گواهی بدن اگر اسیب جزیی باشه