2777
2789
عنوان

مادر شوهر

484 بازدید | 48 پست

۱۳ بدر من موندم خونه خودمون( مادرشوهرم طبقه بالاس باهمیم .)گفتم میاد پایین میگه بیاین با هم باشیم دیدم خبری نیست جوجه هم داشتم کباب میکردند و آش دوغو و..دیدم خبری نیست خلاصه شوهرمم نرفت بالا چیزی بگه اینا هم نیومدن گفتم خودم تو خونه جوجه درست کنم رو گاز و خلاصه یاعت یک و نیم شد دیدم اومد با یه نصف بشقاب برنج و ۴ تا دونه جوجه .گفتم مامان دارم درست میکنم خودم ممنون ببرین خودتون بخورین گفت لگیر من نگرفتم رفت پیش سوهرم تو بالکن نمیدونم چی گفت شوهرم لا لحن تند گفت خوب صدامون میکردین اینم گبت مگه شما دعوتی هستین معلوم بود نمیخواسن ما بریم پیششون اینم که آورد مونده غذاشون بود غذا رو برد و از اون روزم اصلا نمیاد پایین مثلا قهره .شب پدرشوهرم آش رسته آورد دیگه دست اونو رد نکردم .خلاااصه موندم کار من بد بود کار اون بد بود ..برم پیشش حرف بزنم نرم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سو تفاهم شده

شما زنگ میزدی نزدیک نهار چرا نیومدین پایین

اونم میگفت خودمون جوجه داریم تموم میشد

هیچ کدوم بااون یکی تماسی نگرفته الکی از هم دلگیر شدین

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻

بری  پیشش  حرف  چی بزنی؟؟

من  فکر میکنم  شاید سوءتفاهم  شده

اونا  فکر کردن  شما  خودتون  باید برید و احساس  راحتی  کردن و پیش خودشون گفتن خودتون  میرید  و شاید منتظرتون  بودن...

و شما هم  فکر کردید  باید دعوتتون کنن   و منتظر بودید

به نظرم  زیاد قضیه رو کش دار  نکنید عزیزم...گذشت  داشته  باشید

اینکه براتون غذا اوردن  و بعد بحث هم غروب اش اوردن  یعنی براشون  مهم  هستید و دوستتون  دارن

البته من فکر کردم شما دعوتشون کرده بوذین پایین نیومده بودن،منم اخلاق بدی دارم دعوت نکنن نمیرم 

به نظرم کار اونا اشتباه بوده 

البته به واسطه هم خونه بودن نباید انتظارداشت همیشه دعوتتون کنن

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻