2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 48 پست
نمیدونم والا خب 13 به دره شوهر شما نباید یه سر به مامانش طبقه بالا بزنه بگه برنامتون چیه!   مگ ...

اخه میدونی چیه کار یه بار دوبارش نیست که هردفعه اومده مثلا یه کاسه کوچیک آش خوب من بخورم یا شوهرم معلومه اصلا به نیت شوهرم میاره من دیدم اینطوره هر موقع می آورد  همون موقع جلوی خودش همه رو میخوردم ببینم چکار میکنه دیدم به سری ساعت ۹ شب که شوهرم اومد آورد بهمیدم من مهم نیستم برای پسرش میاره 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ انتظارایی دارییا😐 منم طبقه بالای خونشون زندگی میکنم.ولی کاری ب کارشون ندارم کلا

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

خب معمولا کوچیکترا یه زنگی میزنن به بزرگاشون ازشون میپرسن  ک برنامتون چیه کجا میرید قصد  دارین با کی برین امسال

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
البته من فکر کردم شما دعوتشون کرده بوذین پایین نیومده بودن،منم اخلاق بدی دارم دعوت نکنن نمیرم  ...

دقیقا له نطر من بزرگتر اینجور وقتا زنگ میزنه بچه هاش رو جمع میکنه نه کوچیکتر زنگ بزنه و تعیین و تکلیف کنه

بنظرم تو همون کاسه که آش اورده یه چیزی درست کن برو بالا کم کم سر حرفو باز کن بحث بین شوهرت و مادرشه ...

خودش اومد دنبال کاسش ترسید بزنم بشکونمش فکر کنم خیلیییییی خسیسه فکر کن آمار کاسههای استیل عهد بوقشو داره میگه تو وسایل منو نمیدی استفاده میکنی در صورتی که یادم میره بدم بهش 

اخه میدونی چیه کار یه بار دوبارش نیست که هردفعه اومده مثلا یه کاسه کوچیک آش خوب من بخورم یا شوهرم مع ...

هر وقت اونجوری اورد یه کاسه مثلا اش جلوش یه ظرف بیار بعد اشو نصف کن بگو این برا شوهرم اینم من میخورم خودش ببینه خیلی کم میاد برا دونفر خجالت میکشه دفعه بعد بیشتر میکشه میاره

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اخه میدونی چیه کار یه بار دوبارش نیست که هردفعه اومده مثلا یه کاسه کوچیک آش خوب من بخورم یا شوهرم مع ...

برعکس مادرشوهر من واس من میاره فقط😒 .وقتی تو خونه شونیمم یچیزی میپزه ک شوهرم دوس نداره ولی من میخورم😐 بنظرم از عمد میکنه چون میدونه پسرش رو شکمش حساسه.منم باید بیام بالا دوباره واس شوهرم غذا درست کنم! البته منم دیگ غذایی واس مادرشوهرم ببرم ی کوچولو میبرم مثل خودش

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
بزرگترا هميشهههههه از كوچكترها انتظار دارن وقتي پير ميشن

کوچیکترا چی من مادرم تازه فوت شده امسال گفتم شاید بهتر رفتار کنه اماخبری نبود با دخترش میرن ددر دودور بعد به میگن شما ما روجایی نمیبری  

خب کدوم مادرشوهر عروس رو به پسر ترجیح میده

مادر شوهر من 😂😂😂😂

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
برعکس مادرشوهر من واس من میاره فقط😒 .وقتی تو خونه شونیمم یچیزی میپزه ک شوهرم دوس نداره ولی من میخور ...

بده واقعا خیلی بده .مامان من بخدا اینقدر دست ودلباز بود خودش نمیخورد میرخت دهن ما اما این خودشاز دهن بچش میکشه بیرون .یه آش دوغ درست میکنه ۴ تا نخود میندازه توش میاره برای شوهرم .همشم هی دوست داره بره مسافرت نمیشینه تو خونش انگار ما زندگی نداریم