2821
2789
عنوان

خوزستان

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 52 پست
آبو بسیار بسیار زیاد انتقال دادن این چند سال.ب حدی ک اینجا خیلی از تالاب ها خشک شد.و بحران ریزگردها ...

خانوما الان وقت این حرفا نیست. یه چیزی رو هم بدونید ثروت یک سرزمین به نیروی انسانی اون سرزمینه. کل ایران ثروتنمده چون مردم موقع خطر و بلا پشت هم ایستادن. مثل عشت سال جنگ. از همه جای ایران اومدن خوزستان و دسته گلامون پر پر شدن. پس منطقه ای و ناحیه ایش نکنید و آب تو آسیاب دشمن نریزید

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کیانشهز آماده باش نه تخلیه خداهر شوهرم اونجاست،،،،، عین دو و گلدشت،،،،، اطراف اهواز ن شهر 

اطراف اهواز حساب نمیشن میشه بگیم اول اهوازن

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
اونجا که گفتن هر کی وانت داره بره به مردم کمک کنه وسیله هاشون رو بیارن بیرون.به نظرت چه معنی میده؟؟؟ ...

عزیزم من نمیخوام یاس و ناامیدی رو رواج بدم. میگم به جای دعا و ناله کمک کنیم کمتر خسارت بخورن. چون قراره دوباره بارندگی بشه و حجم ورودی سدها بیشتر میشه پس خروجی هم بیشتر میشه. پس اقلا وسایلشون سالم بمونه باز برگردن تو خونه هاشون. من میگم کمک کنن بهشون. انشاالله که اینطوری نباشه که من میگم

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
آره دقیقا ورودی اهواز رسیده آب

درسته مرکز شهر نیستن ولی تو شهرن

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
اصفهانم.به اجیام تعارف کردم تشریف بیارید اما زیاد جا ندارم.ان شاالله فردا به پدر مادرم زنگ بزنم ببین ...

الهههههی،چقدر بد شد😖😖😖امیدوارم خداااا محافظ همه خوزستانی باشه😢😢😢😢😢

🌹

خانوما من تاپیکو قفل میکنم. انشاالله به خیر بگذره این روزا. فقط خواستم بگم با بی فکری خرفی تزنیم که دلی بشکنه یا کینه ای ایجاد بشه. شبتون خوش