2821
2789
عنوان

خوزستان

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 52 پست

عزیزم حرفت واقعا درسته .مسولین بی کفایت  و بخیل ک سر اب چقدر جنگیدن و الان این بلا سر مردم‌اومد ..کاش کمی فکر مردم بودن ن فکر بخل و سیاست هاشون 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان شما تاپیک زدی دوباره بیافتن به جون هم؟؟؟دیدی که اخرش به کجا رسیده بود استارترش قفل کرد   & ...

نه تاپیک زدم روشن بشن دیگه این حرفا رو نزنن. تو اینستا هم پر شده از این حرفا. الان وقت این حرفا نبست

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
امروز چن منطقه رو گفتن تخلیه بشه ..به نظرتون چی میشه    

من فقط میخوام به این فکر کنم که کنترل میکنن اوضاع رو.

ولی نمیتونم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من اهوازم خدا رو شکر حالم خوب،،،،،،،،،، روستا ها نابود شدن ولی شهر امن 

عزیزم کیان شهر و چن منطقه دیگه که گفتن تخلیه کنن تو شهر اهواز بودناااا

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

آبو بسیار بسیار زیاد انتقال دادن این چند سال.ب حدی ک اینجا خیلی از تالاب ها خشک شد.و بحران ریزگردها بوجود اومد.الانم این حجم از اب قرار نیس تو استانمون بمونه.راهی دریا خواهد شد.لطفا اون عده از ادم های خودخواه و وقیح توی این شرایط بغرنج طماعی و نیش زبونشونو نشون ندن.برا چند دقیقه فکرکنن اگه ثروت خوزستان نبود الان در چ حالی بودن.

هر چی بدی دیدم از خوبیام بود!🤳
اوضش من حسابی دلم روشنه که هیچ کس هیچیش نمیشه

خدا کنه.

این تنها آرزوی این روزهای منه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من اهوازم خدا رو شکر حالم خوب،،،،،،،،،، روستا ها نابود شدن ولی شهر امن 

شهرم همچین امن نیس. 5 تا منطقه رو تخلیه کردن کیانشهرم آماده باش دادن

در صورتی که قرار نبود آب به اهواز برسه ولی الان رسیده

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
عزیزم کیان شهر و چن منطقه دیگه که گفتن تخلیه کنن تو شهر اهواز بودناااا

کیانشهز آماده باش نه تخلیه خداهر شوهرم اونجاست،،،،، عین دو و گلدشت،،،،، اطراف اهواز ن شهر 

آبو بسیار بسیار زیاد انتقال دادن این چند سال.ب حدی ک اینجا خیلی از تالاب ها خشک شد.و بحران ریزگردها ...

عزیزم بعضیا کلا درک ندارن اصلا نمیفهمن دارن چی میگن...فقط دوست دارن چرت وپرت بگن...بیخیال

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792