2821
2789
عنوان

خوزستان

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 52 پست

اقوام من دارن میرن کمک ازتهران، شمام مرداتونو راهی کنید

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من نمیخوام یاس و ناامیدی رو رواج بدم. میگم به جای دعا و ناله کمک کنیم کمتر خسارت بخورن. چون قر ...

نه عزیزم من منظورم شما نبودید.

اون دوستمون که منو ریپلای کرده میگه چ ربطی داره.کجا گفت تخلیه کنن جواب ایشون رو دادم.

خدا به همه ی مردم ایران رحم کنه.انشاالله که مشکلی پیش نمیاد و خونه زندگی هیچ کسی خراب نشه دیگه.

والا من خودم اصالتا جنوبی ام.هفته آینده برا شهرمون بارندگی شدید رو پیش بینی کردن و هشدار سیل دادن.

منم دل نگرانم.از دیروز تا حالا چند بار زنگ زدم به خونواده م و گفتم مراقب باشین و برا احتیاط وسیله هارو جمع کنین.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

بفرستید برن کمک، ثواب داره، جدی، حالاشده یه نفر

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خانوما الان وقت این حرفا نیست. یه چیزی رو هم بدونید ثروت یک سرزمین به نیروی انسانی اون سرزمینه. کل ا ...

ما خوزستانیا این خصوصیتو نداریم.ولی باید جواب داد ب ی مشت طماع.ک بدونن جایگاهشونو.من حرفم فقط وفقط با اون عده بود عزیزم.

هر چی بدی دیدم از خوبیام بود!🤳
الهههههی،چقدر بد شد😖😖😖امیدوارم خداااا محافظ همه خوزستانی باشه😢😢😢😢😢

عزیزم خوب بیاید منزل ما منم اصفهانم با تمام وجودم براتون ناراحتم امدسد اصفهان پیام بدید در خدمتم هر کاری ازمون بر بیاد میکنیم براتون

همه چی درست میشه