2777
2789
عیین ابه چیکار کنم الان  دکترش فقط گفت پودر کیدی لاکت بده بهش

ببین من بیمارستان کار میکنم اصلا نمیخوام بترسونمت ولی همین الان ببرش دوباره بهش سرم بزنن اصلا معطل نکن نذار بی حال و بی جون بشه تازه ببریش

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
عیین ابه چیکار کنم الان  دکترش فقط گفت پودر کیدی لاکت بده بهش

اگر ورودی آب از خروجی بیشتر باشه آب بدن بچه خشک نمیشه و این حرف درسته

ولی وقتی اسهالش آب رقیقه یعنی هر چی داری میدی داره خارج میشه و ورودی از خروجی کمتره و این خطرناکه

بردی بگو که اسهالش مثل آب رقیقه

هر چی دیرتر ببری رگش دیرتر پیدا میشه

ولی حتی اگر خواستن از سرش رگ بگیرن اصلا مقاومت نکن در این حد این مساله جدیه که الان لازمه بلند شی و بچه رو ببری

دور از جون بچه سوراخ سوراخ بشه بهتر از اینه که…

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدا باشه عزیزم ممنوننن

رفتی خبرشو بهم بده نگران شدم

وای خدا باشه عزیزم ممنوننن

ملاجشو دست بزن ببین نرم نشده باشه

دست زدم نشده کلا یکی دوتا ندارم که ملاجش یههووو تو چندماه گذشته خیلیییی کوچیک شده

زود ببرش فقط تو رو خدا

توی مرکز ما توی این دو ماه گذشته دو تا بچه بخاطر اسهال استفراغ از بین رفتن همه چی خیلی سریع اتفاق میفته بدن بچه ها بی طاقته سریع آب بدنشون رو از دست میدن

اگه شوهرت نیست یا خودت نمیتونی یه اسنپ بگیر برو

زود ببرش فقط تو رو خدا  توی مرکز ما توی این دو ماه گذشته دو تا بچه بخاطر اسهال استفراغ از بین ...

ببین هی نیم ساعت یه بار دارم بهش اب و شیرخشک رقیق میدم

کافی نیست ؟

علایم کم ابی رو خوندم هیچ کدومو نداره چیکار کنم

ببین هی نیم ساعت یه بار دارم بهش اب و شیرخشک رقیق میدم کافی نیست ؟ علایم کم ابی رو خوندم هیچ کدومو ...

استرس نگیر فقط کار درست رو انجام بده

بهتره که خودت همین الان زنگ بزنی آژانس یا اسنپ بگیری ببریش چون میگی اسهالش مثل آب رقیقه این نگران کننده ست نمیتونی این کارو بکنی؟

استرس نگیر فقط کار درست رو انجام بده بهتره که خودت همین الان زنگ بزنی آژانس یا اسنپ بگیری ببریش چون ...

ببین پوشکش هی خیس خیس میشه

ولی وقتی داشتم عوضش میکردم ببخشید یه کم پیپی کرد یه کم ریخت رو پام ، میدونی ببخشید مثل پیپی کبوتر یود شلی و سفتیش، اب اب نه ولی سفتم نبود

حالا نمیدونم اون خیسی پوشک جیشه یا مال اسهالشه

اومدم خونه مامانم

مامانمم قرص خواب میخوره 

نمیتونم برم چون یا باید بیدارش کنم که میدونم تو حال خودش نیست

یا تنها برم که خیلی عصبانی میشع خودمم میترسم تنها برم

ببین پوشکش هی خیس خیس میشه ولی وقتی داشتم عوضش میکردم ببخشید یه کم پیپی کرد یه کم ریخت رو پام ، مید ...

به نظر من فرقی نمیکنه به هر حال اون آب بدنش هست که داره تند تند یا با ادرار یا اسهال تخلیه میشه

ولی باز میخوای زنگ بزن ۱۲۵ سوال های جزئی تر ازت میپرسن جواب بده اگر اورژانسی بود بهت میگن ببریش سرم بزنن یا بیان براش سرم بزنن خیالت راحت میشه

بی حاله؟

به نظر من فرقی نمیکنه به هر حال اون آب بدنش هست که داره تند تند یا با ادرار یا اسهال تخلیه میشه ولی ...

نیم ساعت پیش ز زدم اورژانس

گفت اگه علایم بی ابی نداره هی تند تند بهش اب بده و شیر

اگرم تونستی ببری یه بار دیگه دکتر ببینه چه بهتر

استرس گرفتم خیلییی

نه فک نکنم بیحال باشه

اخه خوابه ولی هی پا میشه نق نق میکنه دوباره میخوابه

نیم ساعت پیش ز زدم اورژانس گفت اگه علایم بی ابی نداره هی تند تند بهش اب بده و شیر اگرم تونستی ببری ...

زبونشو نمیاره بیرون؟

لب و دهن و زبونش خشک نیست؟

آب بهش میدی با ولع و میل و تشنگی میخوره ؟

گریه میکنه اشکش میاد؟

پوستشو نیشگون بگیری یا بکشی زود به حالت اول برمیگرده یا دیر برمیگرده؟ 

چشم هاش گود نرفته؟

اگر آب بدنش خشک نیست شاید بشه به قول اورژانس تا صبح صبر کرد ولی اگر خشک باشه باید مامانتو بیدارش کنی بچه رو ببرید