2777
2789
زبونشو نمیاره بیرون؟ لب و دهن و زبونش خشک نیست؟ آب بهش میدی با ولع و میل و تشنگی میخوره ؟ گر ...

عزیزم بیا

بردمش

ساعت پنج

خداخیرت بده

گفت ویرروسیه

او ار اس داد ، گفت تا وقتی شیر و اب بخوره سرم نمیخواد اما اگه نخوره یا او ار اسشو نخوره باید بیاری سرم و بستری

اوردمش خونه ،اونحا تب نداشت

تا اوردمش تبش شد 38.5

یه کم آوردمش پایین اما هنوز 37.7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیا بردمش ساعت پنج خداخیرت بده گفت ویرروسیه او ار اس داد ، گفت تا وقتی شیر و اب بخوره سرم ...

ای بابا ان شاالله زود خوب میشه

او آر اسش رو هم که خورد حواست به دفع ادرار و مدفوعش باشه چون ممکنه او آر اس رو بخوره ولی بخاطر ویروس هی دفع کنه و هیچ بشه

کاش یه سرم بهش میزدن

اون بچه ای که گفتم اکسپایر شد طبق گفته مادرش سه لیتر خورده بود ولی چون همش رو دفع میکرد و سرم نگرفته بود اون اتفاق افتاد

اسهال باعث از دست دادن بیکربنات توی بدن میشه وضعیت الکترولیت های بدن به هم میریزه مثلا پتاسیم سدیم افت شدید پیدا میکنن

بدن اسیدوز میشه و میزان اکسیژن خون کم میشه قلب ایست قلبی میکنه و بچه به سادگی میمیره

باید سرم میدادن چون سرم خوراکی تا بیاد جذب بدن بشه طول میکشه ولی تزریقی سریع وارد جریان خون میشد و به بدنش میرسید

برای بچه ای که اینجوری اسهال روون داره باید سرم میدادن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ای بابا ان شاالله زود خوب میشه او آر اسش رو هم که خورد حواست به دفع ادرار و مدفوعش باشه چون ممکنه ا ...

هرچی گفتم گفت فعلا لازم نیستتت

حالا ساعت ده دکتر خودش میاد ،ز میزنم بهش

دعا کن

هرچی گفتم گفت فعلا لازم نیستتت حالا ساعت ده دکتر خودش میاد ،ز میزنم بهش دعا کن

عزیزم اگه تحت درمان باشه خیالت رو ناراحت نکن ده دوباره دکتر میبینتش حتما خدا رو شکر آب بدنش اون قدر کم نیست که نداده ولی الان که میگی او آر اس رو هم نمیخوره ساعت ده نشون بدی خودشون سرم میدن فقط دردشون این بود که اسیرت کنن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اره بخدا توکل به خدا خبرت میکنم حتما راستی تو چرا کل دیشبو نخوابیدی؟

آره عزیزم حتما خبرم کن

گفتم که کلا از خوابیدن خوشم نمیاد خوابم هم بیاد نمیخوابم چون دوست ندارم بخوابم حس میکنم اوضاع تحت کنترل نیست یه سه چهار ساعت خوابیدم بسمه

آره عزیزم حتما خبرم کن گفتم که کلا از خوابیدن خوشم نمیاد خوابم هم بیاد نمیخوابم چون& ...

این سومین باره که بردمش بیمارستان

تب و اسهال همچنان پابرجاست

ولی لیست غذا داد دکتر که بدم بهش.گفت فعلا سرم نمیحواد.دعا کن خوب شه هلاک شد بچم

این سومین باره که بردمش بیمارستان تب و اسهال همچنان پابرجاست ولی لیست غذا داد دکتر که بدم بهش.گفت ...

عزیزم خسته نباشی واقعا ان شاالله خیره

اگر مایعاتش رو میخوره نگران نباش فدات شم دوره ش باید بگذره و ویروس خارج بشه مهم اینه که ورودی آب از خروجی بیشتر باشه