2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک 19 ماهشه😭

ای خداااا جوجه

بخورش راحت شی

منم نیم ساعت پیش از فرط خستگی گریه کردم

امروز فقط بین دکتر ،داروخونه، ازمایشگاه، تزریقاتتتت دوییدم

، الانم کخ باید تا نه صبح بیدار بمونم

ای خداااا جوجه بخورش راحت شی منم نیم ساعت پیش از فرط خستگی گریه کردم امروز فقط بین دکتر ،داروخونه ...

چرا بیدار بمونی؟

خدا بد نده چی شده گل کوچولوت؟

منم شنبه دخترمو واکسن زده بودم نصف شب بردیمش دکتر بعدشم پیاده دنبال داروخونه واسه داروهاش

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

چرا بیدار بمونی؟ خدا بد نده چی شده گل کوچولوت؟ منم شنبه دخترمو واکسن زده بودم نصف شب بردیمش دکت ...

والا از صبح که پا شدخ هرررررچی میخوره مثل رودخونه بالا میاره

حتی ده سی سی شیر

کم کم هم اسهال شد

از طهر تا الان یه بسته چهل تایی پوشک رو به اخرشه

عصر به شدت بالا اورد زبونم لال داشت خفه میشد

حالا از ترس این و دور از جونش تب تا صبح بابد بشینم

والا از صبح که پا شدخ هرررررچی میخوره مثل رودخونه بالا میاره حتی ده سی سی شیر کم کم هم اسهال شد ا ...

ان شاالله ک حالش بهتر میشه براش صلوات فرستادم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

والا از صبح که پا شدخ هرررررچی میخوره مثل رودخونه بالا میاره حتی ده سی سی شیر کم کم هم اسهال شد ا ...

وای اسهالش رقیقه؟ اصلا نباید مثل آب باشه ها آب هم میگی نمیتونه بخوره و برمیگردونه آب بدنش خشک میشه الکترولیت های بدنش به هم میریزه حتما بازم ببرش سرم بزنن حتی روزی دو بار هم ممکنه بدن بچه به سرم نیاز داشته باشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است