2777
2789
عنوان

مادر بداخلاق

1891 بازدید | 8 پست

سلام دوستان دختر 26 ساله ایم متاسفانه مادر بسیار بداخلاقی دارم مهربونه ولی کافیه ی کم شرایط برخلاف میلش باشه واویلا. هر چیز کوچیکیو ازش ی غول میسازه باهام بدرفتاری میکنه من اصلا جوابشو نمیدم و اون توقع داره من سریع رفتاراشو یادم بره و کافیه یکم قیافه ام تو هم باشه وااای دیگه اونروزو بدبختم کلا. اصصصلا هم قبول نداره ک رفتارای خودش بده و یجوری همیشه جلوه میده که انگار فقط ما بدیم در صورتی ک کارای خودش از همه بدتره. همچین تجربه ای داشتید؟ من چکار باید بکنم😓

خدا میدونه ک من هرگز بهش بی احترامی نکردم . همیشه تو کاراش کمکش بودم و نمیذاذم اصلا بیش از توانش کار کنه ولی ی جورایی قدرنشناسه سریع در برابر ی حرف جبهه میگیره و واویلا دیگه نمیشه با ی من عسل خوردش....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما خانواده سنتی هستیم و من فقط در صورت ازدواج میتونم مستقل شم

دانشگاه ادامه بده برو یه شهر دیگه... با زندگی کردن زیر یه سقف باهاشون فقط روان خودت رو آزار میدی و مطمین باش هر چقدر هم که تلاش کنی بهش بفهمونی که رفتارش بده هیچ چیزی عوض نمیشه و تو فقط به عنوان یه فرزند یاغی شناخته میشی و هر روز شرایط سخت تر میشه

دانشگاه ادامه بده برو یه شهر دیگه... با زندگی کردن زیر یه سقف باهاشون فقط روان خودت رو آزار میدی و م ...

دقیقا همین اذیتم میکنه یجوری روشو از من برمیگردونه انگار من چکار کردم. همش ب خودم میگم تحمل کنم چون عوض بشو نیستو اخلاقش همینه. نمیدونم😢😢😢😢