2777
2789
عنوان

خیلی از دست دخترم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3425 بازدید | 119 پست
ژن،،،،،،، چه چیز عجیبی 

اتفاقا به اين نتيجه رسيدن ٩٠ درصد پايه ى رفتاريه ما تحت تاثير ژنتيكه، مثل ظاهر، و تو آمريكا براى استخدامى شركتاى مهم به جز پرونده ى خودش پرونده هاى فاميلاشم بررسى ميكنن كه دزدى، اختلاسى، دعوايى نداشته باشن چون واقعا ژنتيك تاثير گذاره

عزیزم بچه های الان مثل گودزیلان....نباید به دل بگیری ته دلش خیلی دوستت داره، دخترا عاشق مامانشونن.. ...

وای من که نمیتونم زود دلگیر میشم بعضی مواقع به سرم میزنه یرم برنگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا به اين نتيجه رسيدن ٩٠ درصد پايه ى رفتاريه ما تحت تاثير ژنتيكه، مثل ظاهر، و تو آمريكا براى است ...

اره منم بهم ثابت شده اما... دلیل قاطعی نمیتونه باشه و دیگه این که از کجا بچه اخلاق خوبش به من یا به شما بره شاید بعضی رفتارهای همسرو بگیره....مثل دختر من که دقیقا اخلاقش کپی باباش هست مو نمیزنه و پسرم که دقیقا مثل من هست مهربون و ملایم

اره منم بهم ثابت شده اما... دلیل قاطعی نمیتونه باشه و دیگه این که از کجا بچه اخلاق خوبش به من یا به ...

باباشم دختر باز نيس😅 عب نداره بين مادر و دختر معمولا يه سرى كانتكت پيش مياد شما كوتاه بيا بالاخره مادرى اونم نوجوونه

باباشم دختر باز نيس😅 عب نداره بين مادر و دختر معمولا يه سرى كانتكت پيش مياد شما كوتاه بيا بالاخره م ...

اره مثل خواهریم باهم ولی شاید من زیادی حساسم

اره مثل خواهریم باهم ولی شاید من زیادی حساسم

منم با مادرم از اين چالشا زياد داشتيم زمان مجردى چون فاصله ى سنيمون كم بود (٢١ سال) و اينكه هم مادرم تك دختر بود هم من، مثل همم لجباز بوديم ولى خدايى اون بيشتر مادرى ميكرد كوتاه ميومد الانم كه ازدواج كردم دلمون خيلى براى هم تنگ ميشه به خاطر مشغله ممكنه يه ماهم نبينمش كلى گريه ميكنم پشت خط، بمونيد براى هم❤️ اين مشكلا زود گذرن و عشق مادر به فرزند و فرزند به مادره كه ميمونه

خب چرا بخاطر یه شال التماسش میکنی؟! برو بیرون یه شال ارزون مشکی میخریدی! عزیزم سطحتو نیار پایین! 

ببخشید ها ولی فکنم خیلی ضعف نشون دادی تو زندگیت! 

که شوهرت فقط نگاه میکرده و دخترت هم اونطور! یه روش جدید پیش بگیر

خب چرا بخاطر یه شال التماسش میکنی؟! برو بیرون یه شال ارزون مشکی میخریدی! عزیزم سطحتو نیار پایین!&nbs ...

اره خیلی ..ولی یه دفه پیش اومد هیچی نداشتم واقعا خیلی بی رحم هستن حالا که گذشت همون موقع خیلی ناراحت بودم ...

اره خیلی ..ولی یه دفه پیش اومد هیچی نداشتم واقعا خیلی بی رحم هستن حالل که گذشت همون موقع خیلی ناراحت ...

متوجه شدم ک مال خیلی قبله! 

اما سعی کن جلوی دختر و همسرت مغرور باشی! ببین چطور رفتارشون عوض میشه! خیلی تاثیر داره! 

البته میدونم با سختی هایی ک کشیدی شاید رمقی برات نمونده باشه اما سعی کن شروع کنی💕

متوجه شدم ک مال خیلی قبله!  اما سعی کن جلوی دختر و همسرت مغرور باشی! ببین چطور رفتارشون عوض می ...

عزیز،دلم مرسی که در جریانی نمیدونم.... دیگه مثل اول نمیشه که ولی یکم منم مثل خودشون شدم

عزیز،دلم مرسی که در جریانی نمیدونم.... دیگه مثل اول نمیشه که ولی یکم منم مثل خودشون شدم

قربونت برم تو شاید ب اونا دیگه نیازی نداشته باشی اما ب نیرو و اعتماذ ب نفست نیاز داری! 

مث اونا نشو مث خودت باش! قوی 💪

قربونت برم تو شاید ب اونا دیگه نیازی نداشته باشی اما ب نیرو و اعتماذ ب نفست نیاز داری!  مث اون ...

اره اعتماد به نفسم رو باید کار کنم روش حتما ممنون که بهفکرمی دوست خوبم

گفتین شال مجلسی گرفته

احتمال زیاد اون شالشو خیلی دوست داره و نمیخواد شما هم سرتون کنین و بقیه رو سرتون ببینن

دوست داره واسه خودش خاص باشه من از بچگیم همینجور بودم هنوزم همینم

یه چیز تک که داشته باشم به خدا هم نمیدمش🤦‍♀️

بِه‌اِسمَݦ‌رۅۍِݪَب‌هاۍِ‌خيس‌طُـــ...(:❤🌌°•Rainbow girl•°⛓🌈