2777
2789
عنوان

حسادت دوست

2366 بازدید | 20 پست

راستش من مجرد بودم یه دوستی داشتم هم سن خودم،رفت و آمد خانوادگی هم داشتیم،من دانشجو بودم اون دیپلم،خیلی با هم خوب بودیم،خیلی،بعدش شوهرم تو دانشگاه عاشقم شد و ازدواج کردیم،اون ۶سال بعد من شوهر کرد،چهار  سال ندیدیمشون به کل ،دو دفعه نامزد مرد صیغه به هم خورد،عاشق شده بود،مادرش نداد،خلاصه شوهر کرد،تو عروسیشم منو تحویل نگرفت،شوهرم یه پسر کارمند خیلی آقا،بعد اینا رفتن شهرستان ،من کار میکردم و بچه تو فکرم نبود،یهو زدو خدا بهم دوقلو پسر داد،خیلی خوشحال و خندون اومد دیدنم،اما تو بار داریم. منو میدید کم محلی میکرد،مادرم وقتی زاییدم دمق بود که ورا دخترش نزاییده،و مدام بهش میگفت تو سه قلو بزا،الان ۷سال تمومه،شوهر مرده و میگه اصلا بچه نمیخوام که نمیخوام،دوس ندارم،منم میدید همیشه میگفت متنفرم از بچه،بچه هام نوزاد بودن بهش ز زدم و کلی با هم ت ل گ ر ا م حرف میزدم و میگفتن بچه سخته اما شیرینه،اما هر وقت صراحت بود بیار که گفت میترسم پولشو نداشته باشم و کمک ندارم و این حرفا،اما حس میکنم بچه دار نمیشه،خلاصه چون اصلا اصلا جواب زنگمو هیچ وقت نداد،منم درگیر دوتا بچه گذشت تا یه سری تو اینترنت زده بود نخست وزیر نیوزلند با بچه اش رفته سازمان ملل بعد تازه به دوران رسیده ها تو ایران با حیووناشون میرن بیرون و بچه رو بد میدونن،اینو من گذاشتم تلکرامم،یهو دیدم با من بد شده عجیب،بعدش عکس بچه هامو گذاشتم دیدم هی مینویسه بعضیا عقده ای هستن و صد تومنی تراول میبینه خودش و ,نمیدونم من خواهر دارم،هر کی نداره بدبخته،بچه انتخابه،مهم نیست،دوزاریم افتاد منظورش از همه اینا منم!دیدم خیلی داره شرو ور میگه،بیوگرافیم نوشتم  خدا لیاقت داشتن دوقلو رو به هر کسی نمیده،تمام عکسهای بچه هامم پاک کردم،خیلی وقت بود برادرام میگفتن عکس بچه هارو بردار،خوب نیس،چشم و نظر میشن،بعد هی نوشته حسود و عقده ای و بیشعور و .....،برام عجیبه حسادت میکنه چون تو روم همیشه می خنده،منم پروفایلتو معمولا فلسفی جالبه،اصلا توش توهین و فحش نیست،حدیث از امام علی،امام حسین و فلاسفه بزرگ،در مورد زندگی خوب،اینم بگم وضعمونم بد نیس شکر خدا،اونا خیلی منو پولدار میدونن،چرا انقدر چشش به زندگیمه،چرا من تا حالا به اون فکر نکردم و اون انقدر پیگیره،حالم داره از این ادم های دورو به هم میخوره،فامیل ای خودشون یه سره تو اینستا عکس از سیسمونی و تولد و بچه میزارن قربون صدقه میره،یعنی فامیل ای اونا عقده ای نیستن من بیشعورم،این اخلاقم داره که دوس داره فقط خودش دیده بشه،شهرستان رفته محیط کوچیکه انگار بدتر شده،وقتی هم حامله بودم برگشت گفت من نمیدونم مردم عقل ندارن تو ۴۰متر جا بچه هم میزان،من ۷ماهم بود مثلا به خاله اش گفت اما منم اونجا بودم و خونه ام ۵۰متر بود تقریبا،خوب منو میگفت دیگه،خیلی ناراحت شدم،خب حالا خدا روزی بچه هارو رسوند و خیلی چیزا مهیا شد،چرا این کارارو میکنه،اصلا انتظار نداشتم،کربلا رفتم اومدم،دوستای ده سال پیشم زیارت قبول گفتن اینده دفعه منو دید یکبارم نگفت حالا اینا همه قبل کار اش بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروفایل گذاشتن خیلی خزه

کنار گل وامیسته عکس میندازه،بقل جوب عکس میذاره،رو مبل عکس میذاره،خب عکس بچه هامو گذاشتم به من چه که تو بچه نداری یا داری حسودی میکنی،همه میزارن،منم همه عکسهای بچه هامو پاک کردم خب میترسم آدم یه نفر انقدر چشم داشته باشه و پیگیر باشه

خیلی راحت باهاش قطع رابطه کن  ودعا کن انشالله زودتر بچه دار بشه

قطعه با من،خیلی ساله قطعه،از همون موقع که زاییدم،این همه فحش نوشتی بعد گفتی خواهر کسی نداره بدبخته،من تک دخترم تو رفاه بودم،هیچ وقتم خواهر دوس نداشتم،همیشه هم عاشق پسر بودم،خب دختر هم ماهه خیلی خوبه،سلیقه ایه دیگه پسر دوس داشتم،پسر شد شکر خدا،دخترم میشد جگرگوشه ام بود فرق نمیکنه

کنار گل وامیسته عکس میندازه،بقل جوب عکس میذاره،رو مبل عکس میذاره،خب عکس بچه هامو گذاشتم به من چه که ...

عکس بچه هاتو نزار چشم میخورن ولی این متنای پروفایل هم خیلی شان ادمو میاره پایین

پسرهات هم سانن....خواهر من داره یکیشون مومشکی یکیشون هم بوره....یکی شیطون یکی اروم...من عاشق دوقلوام...خداحفظشون کنه

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید

ی دوست حسودم من دارم.من ۷سال پیش ازدواج کردم اون پارسال ازدواج کرد .ازوقتی متاهل شد کلا رفت ب فنا.اخلاقش رفتارش.همش هودشو بامن مقایسه میکنه.خداشاهده ک ی بارم هیچیمو تو سرش نزدم.ولی کلا تعطیله مغزش.انقد عقده ایه ک ازوقتی ک فهمید من ماشین خارجی خریدم دیگه ب من مخل نمیذاره.صدبار پیام میداد یک بار احوال دهترمو نمیپرسه.استوری اینستا یا عکس اینستا از دخترم میذارم یک بارم احوالشو نپرسیده ادم انقد بدبخخخخخخخخت.بازم من بدشو هیچوقت نخواستمو نمیخوام‌..ازخدا میخوام انقد داشته باشه ک دیگه انقد عقده ای نباشه مث ادم رفتار کنه.

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
پسرهات هم سانن....خواهر من داره یکیشون مومشکی یکیشون هم بوره....یکی شیطون یکی اروم...من عاشق دوقلوام ...

ممنونم عزیزم،ناهمسانن بور و مشکی هم هستن اتفاقا،اما نر دو شیطون،خدا حفظ کنه خواهر زاده هاتون رو🙏🙏🙏🙏🙏

عکس بچه هاتو نزار چشم میخورن ولی این متنای پروفایل هم خیلی شان ادمو میاره پایین

خیلی توهین کرد دیگه،باید میفهموندم بهش،الانم کلا چند تا دونه خودمم و منظره،بچه هام نیستن