2777
2789

چقدر سخته

۲ سال و ۶ ماهشه

خودش میگفت پوشکمو باز کن بریم دستشویی

امروز شروع کردم نزدیک ۵۰ بار گفته داریم رفتیم دستشویی نمیکنه😔😔😔ببخشین خودم پیشش انجام دادم بازم نمیکنه

خودمم دیسک کمر دارم پدرم درومده از صب

چند روز طول میکشه بچه ها؟!

شب پوشکش کنم یا هی بیدار کنم بریم دستشویی چون شبا یکی دوبار خیس میکرد پوشکشو

بیرون رفتنی چی پوشک کنم؟اگر نه خب چطور تو خیابون هی دنبال دستشویی بگردم😔😔😔🤦🏻‍♀️

شبا پوشکش کن ولی حتما قبل خواب ببرش دسشویی صبح زود هم بلافاصله که بیدار شد ببرش دسشویی

دو هفته سختی داری باید تحمل کنی فقط دقت کن اگه با بچه بدرفتاری کنی دیرتر یاد میگیره

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاهم دردیم من ماه اسفند شروع کردم 1سال 6 ماهه بود خیلی سخته خودش ومیگه باید زود زود ببرم شبا میبندم تو بعضی مهمونیام میبندم

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧

فقط اومدم بگم یه 3 ماهی بمون خونه و مهمونی نرو تا یاد بگیره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خودت پیشش دستشویی کردی؟اونم داشت نگاه میکرد؟خجالت نکشیدی؟دستشوییت اومدبیرون اصن؟ عجیبه،،،خدانگهدار

وا

😵😵😵😵😵😲😲😲😮😮😮😮

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

خب هفته اول خیلی سخته . باید مدام ببریش دسشویی . تا اصلا تو خونه جیش نکنه که کارت درمیاد و واسش عادت میشه که اشکال نداره گاهی تو شلوار جیش کرد . پس هر ساعت ببرش تا کارشو همونجا بکنه .

تایم بیرون موندن از خونه رو  کم کن تا نیاز به پوشک کردن نباشه که دچار دوگانگی نشه.

از چندساعت قبل خواب آب بهش کم بده تا موقع خواب اذیت نشه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

شب و که پوشکش کن ،فعلا ،تو روز هم مایعات زیاد بده که جیشش بگیره ولی هر دقیقه ببر ،بالخره میکنه ،ببرون هم تا مجبور نشدی نرو فعلا یکی دوهفته خونه باشی بهتره ،بعدشم بستگی به بچه ت داره ،یادداشت کن هر چند ساعت  جیش میکنه ،اگر فاصله ش یکی دو ساعت باشه بچه معمولا بیرون خوب کنترل میکنه ،یادش نمیاد جیش داره 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
ادا تنگا😁

همینو بگو

والا مادرشه 

بچشم دختره

نمیدونم فازشون چیه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
بچه داری یا مجردی هنو؟!!!!!!

بیخال این ادما بشو