2777
2789
عنوان

حاملگی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 135 پست
چرا يه مدت كوتاه داشتم اما چون جز جايي حسابش نميكردم همون روز اول قيچيش كردم ،بعدم كه كلا بهم خورد

من دارم الان مهربون شده ولی کلا زاتش بده یکی دیگم دارم دوست صمیمی  دوران دبیرستانمه خیلی عوض شده اصلا انگار نمیشناسمش انگار اون ادم سابق نیست یکی دیگست ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور دلش میاد اینو بگه خودش بابا شده دوست نداره برادرش بابا بشه

نه اتفاقا شوهرم چیزی از بچه دار شدن نگفت. میگه اونا همسایه مون باشن یا نباشن به ما ربطی نداره. تازه روزهایی که نیستن آرامش داریم و این به نفعمونه. اتفاقا این دو تا داداش خدا رو شکر خیلی همو دوس دارن

نمیدونم واقعا. اتفاقا شوهرم هم میگه بود و نبودشون که فرقی نداره. تازه نبودشون بیشتر به نفعه

استارترعزیزاین دوتاکلمه  کوتاه توذهنت بمونه همیشه چون عامل موفقیته:به توچه     به من چه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
انشاالله خدا دامن همه چشم انتظارا رو سخت کنه غربت خیلی سخته اما همه جای دنیا خدا هست پس غریب نباید آ ...

درسته گلم خدا هستش ولی بعضی اوقات صبرم‌تموم میشه فقط گریه ارومم‌میکنه

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
نه اتفاقا شوهرم چیزی از بچه دار شدن نگفت. میگه اونا همسایه مون باشن یا نباشن به ما ربطی نداره. تازه ...

خوب خداروشکر که برادرا باهم‌مشکل ندارن

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
نه اتفاقا شوهرم چیزی از بچه دار شدن نگفت. میگه اونا همسایه مون باشن یا نباشن به ما ربطی نداره. تازه ...

استارتر عزیز شما تحت تاثیر شرایط بارداری یکم حساس شدی که کاملا طبیعیه،،،،ولی سعی خودت این حساسیت کم کنی و پرورش ندی، ،،،،و یک نصیحت خواهرانه خانواده شوهر از جاری بگیر تا بقیه هر چی بهت گفتن همو نجا دقیقا بلافاصله ولی مودبانه و با آرامش جواب در خور حرفش میدی دیگه اینجوری اعصاب خورد نیست

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم

استارتر عزیز وقتی اینقدر اذیتت کرده اصلا بش فکر نکن اگر باردار باش خداروشکر نباش هم مهم نیست حق داری دلخور باشی و حس کنجکاویت طبیعیه اما برای شخص با ارزش انرژی بگذار ن کسی ک بچتو از خون بیرون کرده

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
 گریه خیلی خوبه عزیزم خیلی ... کاش منم می‌تونستم گریه کنم و آروم شم گاهی  

چشمام داغون شده گلم ولی چی میشه کردشماهم‌مثل من تو انتظاری؟؟

من اومدم سال ۹۱جاریم ۵ساله ازدواج کرده بود حامله نمیشد سال ۹۳حامله شد منم از سالی که اومدم بچه خواست ...

انشالله به زودی حامله بشی عزیزم. واقعا بعضیها مراعات حرف زدن نمیکنن و به راحتی دل میشکنن. منم زیااااااد از جاریم حرف شنیدم. حالا تازه من زودتر باردار شدم. میخوام بگم بعضیها زبونشون تلخه. کاری به موقعیتشون نداره