2777
2789
عنوان

حاملگی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 135 پست

خدا هیچ‌زنی رو‌با بچه دار نشدن امتحان نکنه واقعا سخته 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون دوست خوبم. من قبول دارم فضولیم گل کرده. اما خدا کنه این خانوما هم قبول کنن که بی تربیتی شون گل ...

ببین من خودم جاری دارم هنوز عقده و عروسی نکرده.

ارزو دادم بره یه جای دورتر از خونه مادرشوهرم حتی شهر دیگه کار پیدا کنن برن یه شهر دیگه.

جاری هر چی دورتر بهتر.

من وقتی جاریم خونه مادرشوهرم باشه سعی میکنم نرم 

اون نباشه راحتترم.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
خب از مادر شوهرت بپرس  یا به شوهرت بگو از برادرش بپرسه

اخه چون قهریم اصلا اسم همو نمیاریم. یه جوریه بپرسیم. من همیشه حرمت برادرشوهرمو داشتم و دارم. اما جاریم محل به شوهر من نمیذاره و سلام نمیکنه. واسه همین شوهرم میگه از داداشش سراغ نمیگیره . میگه زنش خیلی معرفت و شعور داره که حالا بخوام احوالپرسی کنم

😑😑😑 دوست داری یکی طعم مادر بودن رو نچشه که شما و بچه ی شما فقط عزیز باشن

نمیدونم چرا بعضیا از بچه دار نشدن کسی خوشحال میشن

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
الان ۱۰هفته..

پس خیلی مواظب خودت باش هنوز اول راهی گلم سر پا زیاد نمون راهم زیاد نرو تو ماشینم زیاد نشین همش درازکش خیلی سخته ولی نی نیت بیاد همه سختیا فراموش میشه برات دعا میکنم انشاالله نی نیتو سالم بغل بگیری من بیست چهار هفتم برام دعا کنی دوست خوبم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

[QUOTE=86503627]ممنون دوست خوبم. من قبول دارم فضولیم گل کرده. اما خدا کنه این خانوما هم قبول کنن که بی 

احتمالا بارداره، ،،،،،،،چقدجاریتون بعدحرف زده

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
جاری بد نداشتی بفهمی اسی چی میگه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه جاری بدو    

چرا يه مدت كوتاه داشتم اما چون جز جايي حسابش نميكردم همون روز اول قيچيش كردم ،بعدم كه كلا بهم خورد

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
واقعا چشم انتظاری خیلی سخته ... هر کسی هر چقدر بد و رقیب آدم باشه نباید خواهان شکست تو زندگی و بچه د ...

سختیش برای ۱لحظه هستش بخصوص ادم تک وتنها تو شهر غریب

عزیزم فک میکنم تا حدی کنجاوی استارتر طبیعی باشه چون سر بارداری ایشون جاریش باهاش بهم زده حالا اینم ح ...

آره عزیزم. یه کارهایی کرد که نگو. اون باردارنشدنش رو میندازه گردن شوهرش. بعد میگه کلا این دو تا داداش حامله نمیشن. حالا اینکه زنش ( یعنی من) حامله شده عجیبه. یعنی بچه مال کیه؟؟؟؟؟؟ یعنی علنا تهمت بهم میزد. درصورتیکه همش دروغه. مدرک دارم که خودش مشکل داره ( البته نازایی عیب نیست. نریزین سرم) . این دو تا برادر هیچ مشکلی ندارن. منم کاملا طبیعی حامله شدم. 

پس خیلی مواظب خودت باش هنوز اول راهی گلم سر پا زیاد نمون راهم زیاد نرو تو ماشینم زیاد نشین همش درازک ...

اره همش استراحتم تا ان شاالله جا گیر بشه

ان شاالله زایمان خیلی راحتی داشته باشی بچه سالم و ناز خدا بهت هدیه بده...

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞