2777
2789
عنوان

حاملگی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 135 پست
چشمام داغون شده گلم ولی چی میشه کرد جز خدا .شماهم‌مثل من تو انتظاری؟؟

نه عزیزم من هر چی تلاش تو زندگی کردم انگار هیچ شده ...  از یه دختر شاد و پر انرژی شدم یه افسرده ی خونه نشین چند ساله افسرده ام ولی نمیتونم دکتر برم چون برام سخته حرف زدن از مشکلاتم

انشالله به زودی حامله بشی عزیزم. واقعا بعضیها مراعات حرف زدن نمیکنن و به راحتی دل میشکنن. منم زیاااا ...

فدات مهربونم خدا بچه عزیزت رو برات نگهداره .حرف تلخ تلخه .منم جاریم رو واگذار کردم بخدا ولی نمیدونم چرا اون پیشرفت میکنه هر لحظه روز عید گریه منو در اورد خدا نگذره ازش 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سر بچه اولم این دوتا خیلی اذیتم کردن خیلی دلمو شکستن ب بچم میگفتن زشت بخدا هر کی میبینه میگه ب ...

درکت میکنم. اینکه اونا دلشکسته ان قبول. ما هم باید مراعاتشون کنیم. ولی دیگه حق ندارن هرچی به ذهنشون میرسه رو بگن

نه عزیزم من هر چی تلاش تو زندگی کردم انگار هیچ شده ...  از یه دختر شاد و پر انرژی شدم یه افسرده ...

دقیقا مثل من منم خیلی خنده رو بودم ازدواج کردم اومدم تو خانواده شوهرم دپرس شدم اینا خیلی اهل خنده نیستن اهل بیرون و مسافرت نیستن منم کردن لنگه خودشون بدشناسی من با مادرشوهرم‌زندگی میکنم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
چرا برای چی بچه ات رو انداخت بیرون؟؟

همسایه ایم. خودش گفت بیا خونمون. منم با بچه ام رفتم. تا ما رو با هم دید قاطی کرد. عصبانی شد. یه مشت حرفهای چرت و ت زد. منم جوابش دادم و سریع اومدم بیرون. بچم پشت سرم بود که میخواست بیاد بیرون. یهو دیدم جاریم هلش داد و پرتش کرد که مثلا زودتر درو ببنده. بچم اینقدر گریه کرد.

خب توقع داشت اون موقع روز من بچمو تنها بزارم و برم خونه اش؟؟؟

همسایه ایم. خودش گفت بیا خونمون. منم با بچه ام رفتم. تا ما رو با هم دید قاطی کرد. عصبانی شد. یه مشت ...

پس مشکل داره اعصاب داره .مگه ادم بچه کوچیک‌رو میتونه تنها بذاره دلم برای بچه ات سوخت الهی بمیرم😭😭😭

ببین من خودم جاری دارم هنوز عقده و عروسی نکرده. ارزو دادم بره یه جای دورتر از خونه مادرشوهرم حتی شه ...

البته قبول دارم در مورد همه جاری ها صدق نمیکنه. ولی خب واقعا همینجور که میگی اگه بد باشن دور باشن بهتره. ما که همسایه نزدیکیم. یه مهمون دعوت کنم فرداش به همه گفته. 

😑😑😑 دوست داری یکی طعم مادر بودن رو نچشه که شما و بچه ی شما فقط عزیز باشن

نخیر عزیزم. من منظورم این نبود. فقط از این لحاظ گفتم که هانواده شوهرم بی صبرانه منتظر دیدن بچه اون هستن. و من که زود حامله شدم و خانواده شوهر انتظاری نکشیدن به گفته خودشون بچم عزیز نیست. نترس الانش هم نه من و نه بچم عزیز نیستیم و ربطی به بچه جاری نداره

عزیزدلم پس شما فکرتو مثبت کن پیش خودت بگو خدا کنه اونم باردار باشه تا دبگه دغدغش من نباشم 

دغدغه اون به قول خودش همیشه من هستم. و تا زمانیکه جاری اونم باهام خوب نمیشه. منم دروغ و تظاهر بلد نیستم که بیام اینجا پز خوب بودن خودم رو بدم. نه دعا میکنم اون باردار باشه و نه دعا میکنم که باردار نشه. خدا خودش هرچی صلاحه انجام میده. رابطه ما با هم اینقدر بد شده که دیگه فکر نکنم هیچوقت خوب بشه

استارتر عزیز شما تحت تاثیر شرایط بارداری یکم حساس شدی که کاملا طبیعیه،،،،ولی سعی خودت این حساسیت کم ...

نه عزیزم الان باردار نیستم دیگه. چشم ممنون از راهنماییت