joojeye_khis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 589 عنوان چرت گویی های شبانه من🙄 بیایین دیگه! 254 بازدید | 11 پست بچه ها میشه تاپیک قبلیمو بخونید نظر بدین؟؟؟ خیلی حساس شدم! دلم میخواد بهش بگم ولی نمیدونم چطوری! 1398/01/21 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آهوے_جنگل_دور عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 938 اسم کاربری ت ...😍 They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
_melodi_ عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 4743 همینجا بگو جریان چیه حسش نیس😧 تنها غرور است که انسانیت را به باد میدهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمیگردیم.
دراکولا76 عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 11730 درآمدش کمه؟؟؟؟؟؟ نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد! حتی آسمون ابری شد عشق جاودانه من 💙علی💙
joojeye_khis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 589 درآمدش کمه؟؟؟؟؟؟ دقییق نمیدونم بخدا. کار واسه خودش نیست. جایی کار میکنه
دراکولا76 عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 11730 دقییق نمیدونم بخدا. کار واسه خودش نیست. جایی کار میکنه عزیزم اگه درآمدش کمه یعنی پول نداره ببین میتونی با بیپولی کنار بیای؟؟میتونی کناربیای ک از خواسته هات و خوشی هات بگذری و همیشه تودلت بمونه؟؟؟اما اگر درآمدش کم نیست دیگه بدتر کارش خیلی بده خساست یک ویژگی وحشتناک وغیرقابل درمانه ..و زندگی باآدم خسیس بسیار طاقت فرساست..وپیرت میکنه...حالا تصمیم بگیر عزیزم... نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد! حتی آسمون ابری شد عشق جاودانه من 💙علی💙
joojeye_khis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 589 عزیزم اگه درآمدش کمه یعنی پول نداره ببین میتونی با بیپولی کنار بیای؟؟میتونی کناربیای ک از خواسته هات ... چطوری تشخیص بدم خسیسه یا نه.بعضی وقتا که باهاشماصلااااا این حسو ندارماما یوقتایی مثل امشب که کرایه رو من حساب کردم حس خساست بهم دست داد
دراکولا76 عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 11730 چطوری تشخیص بدم خسیسه یا نه. بعضی وقتا که باهاشماصلااااا این حسو ندارم اما یوقتایی مثل امشب که کر ... اول ته توی وضع مالیش رو دربیار ببین اوکی هست یانه..سرو وضعش ببین چیا داره..اونوقت میفهمی پول داره یانه تگه یه مرد پولدار دست نکرد توجیبش واسه کرایه یعنی خسیسه نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد! حتی آسمون ابری شد عشق جاودانه من 💙علی💙
joojeye_khis مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 589 اول ته توی وضع مالیش رو دربیار ببین اوکی هست یانه.. سرو وضعش ببین چیا داره..اونوقت میفهمی پول داره ... خودش اوضاعش خوب نیست ولی پدرش خوبه. اما میدونم خرجش از باباش جداست حتی ماشین باباشم نمیگیره خیلی هم قده تو این مسائل. بعد هم دانشجو هم سرکار میره کارشمتایمش بده ولی میگه نمیخام از دست بدمش چون نیاز دارم
دراکولا76 عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 11730 خودش اوضاعش خوب نیست ولی پدرش خوبه. اما میدونم خرجش از باباش جداست حتی ماشین باباشم نمیگیره ... پس بیشتر معاشرت کن..ببین بازتکرارمیشه اینکارا؟؟؟اگه خوب باشه واهل پیشرفت باشه بهش فکرکن نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد! حتی آسمون ابری شد عشق جاودانه من 💙علی💙