2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقییق نمیدونم بخدا. کار واسه خودش نیست. جایی ‌کار میکنه

عزیزم اگه درآمدش کمه یعنی پول نداره ببین میتونی با بیپولی کنار بیای؟؟میتونی کناربیای ک از خواسته هات و خوشی هات بگذری و همیشه تودلت بمونه؟؟؟

اما اگر درآمدش کم نیست دیگه بدتر کارش خیلی بده خساست یک ویژگی وحشتناک وغیرقابل درمانه ..و زندگی باآدم خسیس بسیار طاقت فرساست..وپیرت میکنه...

حالا تصمیم بگیر عزیزم...

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
عزیزم اگه درآمدش کمه یعنی پول نداره ببین میتونی با بیپولی کنار بیای؟؟میتونی کناربیای ک از خواسته هات ...

چطوری تشخیص بدم خسیسه یا نه.

بعضی وقتا که باهاشم‌اصلااااا این حسو ندارم

اما یوقتایی مثل امشب که کرایه رو من حساب کردم حس خساست بهم دست داد

چطوری تشخیص بدم خسیسه یا نه. بعضی وقتا که باهاشم‌اصلااااا این حسو ندارم اما یوقتایی مثل امشب که کر ...

اول ته توی وضع مالیش رو دربیار ببین اوکی هست یانه..

سرو وضعش ببین چیا داره..اونوقت میفهمی پول داره یانه تگه یه مرد پولدار دست نکرد توجیبش واسه کرایه یعنی خسیسه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
اول ته توی وضع مالیش رو دربیار ببین اوکی هست یانه.. سرو وضعش ببین چیا داره..اونوقت میفهمی پول داره ...

خودش اوضاعش خوب نیست ولی پدرش خوبه. 

اما میدونم‌ خرجش از باباش جداست حتی ماشین باباشم نمیگیره خیلی هم قده تو این مسائل. بعد هم دانشجو هم سرکار میره‌‌ 

کارشم‌تایمش بده ولی میگه نمیخام از دست بدمش چون نیاز دارم

خودش اوضاعش خوب نیست ولی پدرش خوبه.  اما میدونم‌ خرجش از باباش جداست حتی ماشین باباشم نمیگیره ...

پس بیشتر معاشرت کن..ببین بازتکرارمیشه اینکارا؟؟؟

‌اگه خوب باشه واهل پیشرفت باشه بهش فکرکن