سلام دوستیا، من به شدت احساس بی هدفی دارم اصلا انگیزه ای برای ادامه برام نمونده، نه که فک کنید همیشه اینجور بودما نه، ولی واقعا اتفاقای افتاده که هضمش برام سخته، شایدم من زیادی ناز نازی و حساسم نمیدونم اما دلم گرفته
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
داییش چند روز پیش منو صدا کرد رفتم خونشون و ماجرا رو خواست شوهرم هم بود فک کنید سه چهار ساعت ماواونجا بودیم من و داییش حرف میزدیم ،اون منو مقصر می کرد این ساکت نشسته بود
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یا اینکه اگه ایشون رفته باشن خونه مادرشون و من اصلا درجریان نباشم که حتی کجا رفته،اگه سه چهار ساعت هم نیومد من حتی نباید تماس بگیرم ببینم زنده اس یا مرده،به داییش گفتم خب نگران میشم نمیدونم کجا رفته نگفته،میگه نگه مگه بچه اس
خب عزیزم تو بهش بگو ک چقد از سکوتش اذیت میشی و دوس داری حامیت. باشه البته بازبون نرم
اصلا دیگه باهاش حرفم نمیاد،داییش همچین منو محکوم کرد انگار من زندان بان هستم اونم زندانی،خودش هم که سکوووت،یعنی نمیدونه باید هر جا حق باشه طرفم باشه ماشالله ۳۵-۳۶سالشه