2821
2789
عنوان

انگیزه زندگی

457 بازدید | 29 پست

سلام دوستیا، من به شدت احساس بی هدفی دارم اصلا انگیزه ای برای ادامه برام نمونده، نه که فک کنید همیشه اینجور بودما نه، ولی واقعا اتفاقای افتاده که هضمش برام سخته، شایدم من زیادی ناز نازی و حساسم نمیدونم اما دلم گرفته

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سعی کن جمعی رو پیدا کنی که بهت انرژی مثبت میدن....کتاب و ورزش و اشپزی هم خوبه..حار و حوات رو عوض میکنه

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

میدونین همیشه فک میکردم تو ذهنم مرد باید همه جوره پشت و پناه یه زن باشه و ازش دفاع کنه هر چند که بدونه خود خانمش این تواناییو داره، ولی شوهرم تا حالا چند بار پشتم رو خالی کرده و اون انتظاری که داشتم براورده نکرده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان

من سال سوم دبیرستان بودم یعنی سال 87نامزد شدم، از همون موقع خانواده اش با برخورداشون نشون دادن منو نمی خوان، از درس و دانشگاه گرفته تا هر چیزی میگفتن اینا چیه دیگه شوهر میکنی اینا بدرد نمیخوره و این حرفا، اخرش باید کهنه بچه بشوری، شوهرم هم پسر داییمه/سال نود ازدواج کردیم

بعد روز حنابندون خواهراش با فیلم بردار دعوا کردن، شب عروسی هم اول ساعت ده ده و نیم اومدن برا عروس کشون، بعدش که ما آمدیم بیرون ول کردن رفتن خونه داماد، بعد که ما خواستیم بریم خونه، گفتن حالا باز برین برا تشکر از خانواده داماد

بعدش که رفتیم خونشون هیچ کس نیومد بیرون درحالیکه صداشون می اومد بیرون، گفتن خوابن، فک کنید یه ربع بعد از پایان مراسم، اونجا یکی از اولین جاهایی بود که شوهرم بی تفاوت رد شد، ولی خواهراش فردا صبحش با پرویی امدن خونه ما نشستن که من ازشون پذیرایی کنم، شوهرن هم کلی تحویلشون گرفت

و مسئله شب قبل رو نگفت اصلا، در صورتی که تو شهر ما رسمه خانواده داماد با احترام با عروس برخورد میکنن و اونو کلی تحویل میگرن یعنی بگم میگن عروس با دست سنگین بیاد

اینا گذشت و کلی حرف که به من بسته شد در صورتی که خانم ها میدونن بی تقصیرترین فرد تو عروسی، شخص عروس هست که صبح ارایشگاه هست تا شب و از چیزی خبر نداره، ولی بعذش کلی گفتن که ال و بل و  گذشتم و هیچی جواب ندادم 

از اینا بگذرم یه مدت پیش همین اذر ماه صبر منم سر اومد و بالاخره چند تا جواب حساب شده دادم به خواهر شوهر بزرگم، تو کل این هفت هشت سال شوهرم ساکت بود هیچی نمیگفت

بعد خواهر شوهرم رفته شکایت منو برده پیش داییشون که میشه شوهر دخترعموم

تو این مدت هر چه بوده سعی کردم احترام نگه دارم و شوهرم همه جور کمکی کرده بهشون چون باباشون فوت شده‌،و شوهرم ݐسر ارشده،از خرید جهیزیه و گرفتن عروسی و سیسمونی و هر چه باشه

بعد حالا در کمال ناباوری مقصر وضعیت ݐیش اومده شدم من

2823
2791
2779
2792