2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟

89 بازدید | 21 پست

سلام 

من هشت ماهه اقدام به بارداری کردم و حامله نشدم 

میخام برم دکتر

میخاستم ببینم چون هنو اقدامم یسال نشده دکتر منو ازمایش میفرسته برا فهمیدن مشکلم  یادارو میده یا که چون هنو یسال نشده اقدامم قبول نمیکنه قبل یسال؟؟؟؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حتما برو

اول از خودت سونو و آزمایش میگیره بعدم از همسرت

ان شاءالله ک مشکلی نباشه و راحت باردارشی

اما زبونم لال اگه مشکلی باشه خیلی به نفعتون میشه ک زود متوجه بشید و پیگیری کنید ک سریع درمان بشه

دمی سکوت در این جهان پر هیاهو
میخام زود بچه دار شم😔😔

به نظرمن برو بازتایکسال وایستی به دکتربگو یه ساله اقدامم نشده یابگو خسته شدی ومیخوای زودتربارداربشی

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
حتما برو اول از خودت سونو و آزمایش میگیره بعدم از همسرت ان شاءالله ک مشکلی نباشه و راحت باردارشی ...

خوب میترسم چون زیر یساله اقدامم قبول نکنه بهش بگم یساله اقدامم یا بگم همون ۸ ماهه

منم هفت هشت ماه اقدام کردیم به نتیجه نرسیدم رفتم دکتر فرستاد ازمایش های قبل بارداری رو دادم مشکل نداشت بهم چندتا تقویتی داد دوماهه باردار شدم. 

البته همسرمم واریکوسل داشت اونم دارو خورد تو این دوماهه . بعد حاملگی هم ازمایش ندادم فقط رفتم سونو قلب

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

عزیزم برو دکتر برات آزمایش مینویسه؛دکتر که کاری نداره تو چند وقته اقدامی،اصولا قبل از اقدام یه آزمایش کلی بدی بهتره؛الانم دیر نیست برو دکتر ممکنه ویتامینی چیزیت کم باشه مثلا ویتامین دی که یه مورد مهم تو بارداریه

به کتر گفتی همون ۸ ماه اقدامه یااینکه گفتی یساله

چرا انقد استرس داری؟دکتره دیگه ناظم مدرسه که نیست

اصلا مجردا هم این آزمایشارو انجام میدن چه برسه به شما

دمی سکوت در این جهان پر هیاهو