fatima_rosh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 138 عنوان چیکار کنم؟؟ 89 بازدید | 21 پست سلام من هشت ماهه اقدام به بارداری کردم و حامله نشدم میخام برم دکترمیخاستم ببینم چون هنو اقدامم یسال نشده دکتر منو ازمایش میفرسته برا فهمیدن مشکلم یادارو میده یا که چون هنو یسال نشده اقدامم قبول نمیکنه قبل یسال؟؟؟؟؟ 1398/01/20 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2فاطمه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 977 حتما برواول از خودت سونو و آزمایش میگیره بعدم از همسرتان شاءالله ک مشکلی نباشه و راحت باردارشیاما زبونم لال اگه مشکلی باشه خیلی به نفعتون میشه ک زود متوجه بشید و پیگیری کنید ک سریع درمان بشه دمی سکوت در این جهان پر هیاهو
هانی09 عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 1707 من بعد ۸ماه باردارشدم شاید عفونت داری.من رفتم عطار یکمی دم کرده داد بعد دوسه بار خوردن بعد یه ماه حامله شدم پسرم دنیام
کیانویانا عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 1137 میخام زود بچه دار شم😔😔 به نظرمن برو بازتایکسال وایستی به دکتربگو یه ساله اقدامم نشده یابگو خسته شدی ومیخوای زودتربارداربشی خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
2فاطمه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 977 هر چی بیشتر صبر کنی خودتو الاف کردی+استرس و امید الکی هر ماه دمی سکوت در این جهان پر هیاهو
fatima_rosh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 138 حتما برو اول از خودت سونو و آزمایش میگیره بعدم از همسرت ان شاءالله ک مشکلی نباشه و راحت باردارشی ... خوب میترسم چون زیر یساله اقدامم قبول نکنه بهش بگم یساله اقدامم یا بگم همون ۸ ماهه
fati_gol عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18936 منم هفت هشت ماه اقدام کردیم به نتیجه نرسیدم رفتم دکتر فرستاد ازمایش های قبل بارداری رو دادم مشکل نداشت بهم چندتا تقویتی داد دوماهه باردار شدم. البته همسرمم واریکوسل داشت اونم دارو خورد تو این دوماهه . بعد حاملگی هم ازمایش ندادم فقط رفتم سونو قلب به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
2فاطمه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 977 خوب میترسم چون زیر یساله اقدامم قبول نکنه بهش بگم یساله اقدامم یا بگم همون ۸ ماهه هیچ دکتری اینو نمیگههمه اول آزمایش و سونو میگیرن دمی سکوت در این جهان پر هیاهو
taranom_baran عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 1967 عزیزم برو دکتر برات آزمایش مینویسه؛دکتر که کاری نداره تو چند وقته اقدامی،اصولا قبل از اقدام یه آزمایش کلی بدی بهتره؛الانم دیر نیست برو دکتر ممکنه ویتامینی چیزیت کم باشه مثلا ویتامین دی که یه مورد مهم تو بارداریه
fatima_rosh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 138 منم هفت هشت ماه اقدام کردیم به نتیجه نرسیدم رفتم دکتر فرستاد ازمایش های قبل بارداری رو دادم مشکل ندا ... به کتر گفتی همون ۸ ماه اقدامه یااینکه گفتی یساله
2فاطمه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 977 به کتر گفتی همون ۸ ماه اقدامه یااینکه گفتی یساله چرا انقد استرس داری؟دکتره دیگه ناظم مدرسه که نیستاصلا مجردا هم این آزمایشارو انجام میدن چه برسه به شما دمی سکوت در این جهان پر هیاهو