2777
2789
عنوان

فرق بوتاکس مو و کراتینه مو چیست؟

6259 بازدید | 6 پست

بنده قصد دارم تفاوت بوتاکس مو و کراتینه مو را با مثال برای دو فرد متفاوت توضیح بدم . این که کدام فرد برای درمان موهایش به بوتاکس نیاز دارد یا کراتینه به طور واضح توضی میدم.  هدفم اینه که اگر برای درمان موهایتان هزینه می کنید حداقل پولتان به هدر نرود . 

من موهام بسیار آسیب دیده بود خودم که فکر میکردم فقط با کوتاهی درست میشه اما پیش خانم کتایون پاکبین بوتاکس مو انجام دادم واقعا بوتاکس از داخل مو رو ترمیم و احیا میکنه ، الان موهام مرطوب و حجیم تر شده

ایشون سمت غرب هستن محدوده سعادت آباد 

خانم کتایون پاکبین شماره تماسشون 09198080503
خدمات کوپ ، براشینگ،رنگ و لایت و خدمات کراتین ،پروتئین تراپی،ابریشم سازی،بوتاکس، خدمات کامل ناخن انجام میدن و همشون هم آموزش میدن خودشون
اینم پیج اینستاشون میتونی نمونه کاراشونو داخلش ببینی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال من کراتینه کردم ولی قصد دارم سری بعد روغن تراپی کنم..شما میدونی طبع سر رو از کجا میشه فهمید

سلام دوست عزیز
اگه موهایتان ریزش پیدا کرده دلیل آن سرد شدن مزاج سر و شل شدن ریشه مو هستش که من پیشنهاد می کنم بوتاکس مو یا کراتینه نانو گلوبال رو انجام بدید . کراتینه نانو گلوبال بیشتر خاصیت درمانی  داره تا صافی مو . میتونید تو خونه سرتون رو با روغن های طبع گرم(سیاهدانه و بادام تلخ یا روغن بنفشه یا روغن زیتون) هم ماساژ بدید.

حالا به نن بگو چه کنم.موهام زبره دکلره نکردم رنگم چند سال نه جنس نوهام کلفته کراتیته نرمش میکنه

بله کراتینه نرمش می کنه هم صاف. اگه آرایشگاه ریباندینگ رو پیشنهاد داد هرگز این کار رو نکنید چون ریباندینگ به موهاتون آسیب می زنه . موفق باشی دوست عزیز

سلام دوست عزیز اگه موهایتان ریزش پیدا کرده دلیل آن سرد شدن مزاج سر و شل شدن ریشه مو هستش که من پیشن ...

بله ریزش مو به طرز قابل توجهی

ولی زایمان و سقط پشت هم داشتم و مشکل کم کاری تیروویدم دارم

به همین دلیل گفتم شاید ریزش موهام بخاطر سردی نباشه

نظرتون راجع به روغن نارگیل چیه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

فروشگاه آنلاین با سالها تجربه در زمینه احیا و ترمیم مو (آموزش تخصصی همراه با مدرک بین المللی در تهران و کرج) وارد عرصه واردات مواد اورجینال از بهترین برندهای جهانی احیای مو ( مانترا و پی اچ) با ضمانت نامه کتبی کیفیت و با مناسب ترین قیمت شده است. پخش سراری در تمام نقاط ایران:  09128702614

https://instagram.com/arooskadeh_?utm_medium=copy_link

.مواد کراتینه مو

.مواد ریباندینگ مو

.مواد بوتاکس مو

.مواد پلکس مو

.مواد لمینت مو

.مواد دکلره مو

.مواد پروتئینه مو

.روغن ارگان اصل و خالص

.شامپو فری سولفات

. شامپو فری سولفات

.شامپو قلیایی