2777
2789
عنوان

سلام چند لحظه

96 بازدید | 11 پست

سلام   من یک  خانم ام یکی از بهترین دوستام  که  خانم  هستش خیییییییلی   دوسش دارم مانند ابجی ام  اون دفعه  میگفت  من  رو هیچ کس دوست نداره  وفکر میکنم جای یکی دیگه که خوب هستش رو  تنگ کردم  و  از خودش متنفره  ومیگه وقتی ازدواج  کردم چ جوری ی عمر ی کسی منو تحمل بکنه و من اونو تحمل کنم ی عمر**** و خیلی افسرده است  و دلیلی برای زندگی کردن نداره و چیزی نداره دل خوش کنه به ان که متوج بشه زندگی ارزش زیستن دارد   من چیکار کنم ب عنوان دوستش  اگه فیلم مناسبی سراغ دارین اسمش  را بگین براش دانلود کنم یا اگه حرفی چیزی که من بگم  بهش  کاری کنم که این حس از بین برررره  مممممممممممممممممممممنونم خانم ها  ***البته گفت که هیچ کس منو کسی ادم حساب نمیکنه و اگه نکنه ک نمیکنه  بازم ترو  تو قلبم دارم  و برام عزیزی

M❤️متاهل و متعهدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلسوزی نکن بخدا ب جور چوب سواب خودتو میخوری مخصوصن تو رفاقت ..هواش رو داشته باش ولی ن تا اون حد ک از خودتم بزنی .این روزا رفاقت آخرش کباب شدنه من تجربه کردم 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
دلسوزی نکن بخدا ب جور چوب سواب خودتو میخوری مخصوصن تو رفاقت ..هواش رو داشته باش ولی ن تا اون حد ک از ...

خب چه جوری هوا شو داشته باشم چیکار کنم چ حرفی بزنم چه فیلیم دانلود ککککنم

M❤️متاهل و متعهدم

خب چه جوری هوا شو داشته باشم چیکار کنم چ حرفی بزنم چه فیلیم دانلود ککککنم

نمیدونم چطوری ولی کاری ک من کردم نکن 😕😕 

دوستم ۱۵سالی باهم بودیم .۶ سال پیش با پسری دوس شد .ی سالم پسره گذاشت رفت دوباره برگشت .انقد میرفتم میدیدمش زنگ میزدم چت میکردم ک فک نکنع تنهاش نزاشتم .باهم رفتیم امام زاده همیشه با هم بودیم .روزی ک با پسرع  عقد کرد رفتارش عوض شد حتی کادو عقد هم بردم .روز عروسیش اصلن دعوتم نکرد و یادش رفتم .با خودم میگم ای روزگار من چقد براش دل سوزوندم .

چقد زنگ میزد درد دل میکرد من با اینکه وخت نداشتم ولی دلشو نشکوندم .ولی چوب سوابم شد کباب 😕😕 

بخدا رفاقت انقد ارزش نداره آدما زود از یاد میبرن .ولی خوب درس عبرت شد 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔