2789
عنوان

انتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 52 پست
من‌خودم چندتا دوست فوق مذهبی دارم ماهن به خدا مهربون خوش اخلاق خوش بحالشون هیچوقت کسی و قضاوت نمیکنن ...

مومن بودن با مذهبی بودن فرق داره

مومنین ادم های وارسته و خالص برای خدا هستن

مذهبیون کسانی که ظاهر نما هستن 

این دوستان شما قطعا مومن هستن نه مذهبی

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
اصلا من حرفی از تایید زدم?پست رو درست نمیخونی،،،، من نگران حرف دیگران نیستم و تنها کسیکه باید قبولم ...

شما گفتی سایت پر شده از کسایی که علیه مذهبی ها هستن منم اینو گفتم عزیزم قصدم ناراحت کردن نبود ❤

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من موندم اگر اخه بخوام به مذهبیا توهین کنم اول باید به خانواده خودم برگرده این توهین 

چرا تاپیک های جنجالی تر تعطیل نمیشه اما این تاپیک در عرض ثانیه بسته شد

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
من‌خودم چندتا دوست فوق مذهبی دارم ماهن به خدا مهربون خوش اخلاق خوش بحالشون هیچوقت کسی و قضاوت نمیکنن ...

من خودم نظرم اینه که هرکس هر نوع اعتقادی داره برای خودش داره بدم میاد توی حلق بقیه بریزم اینقدر که یکی از خانم های فامیل به بدترین شکل همه رو تهی از منکر میکرد. همه هم از دین فراری میشدن.تصمیم گرفتم که این و خدا و پیغمبر رو فقط برای خودم داشته باشم 

عیسی به دینش موسی به دینش😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
یه سوال خانما  چطور این حق وجود داره که درباره مذهبی ها و مذهبی نماها نظر بدید و انتقاد کنید و ...

انتقاد با توهین فرق داره 

منم دیده ها و شنیده هام روتوضیح دادم دروغی که نگفتم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اگه تامیک قبلیت بخاطر توهینها تعطیل شده ومتن شما مشکلی نداشته نه.قفل کن .دیگه تعطیل نمیشه

باشه اگر موافقیر دوباره بگم

یه سوال خانما  چطور این حق وجود داره که درباره مذهبی ها و مذهبی نماها نظر بدید و انتقاد کنید و ...

انتقاد نمیکنن که میگن حیون میگن خراب شوهر منحرف کن 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
انتقاد با توهین فرق داره  منم دیده ها و شنیده هام روتوضیح دادم دروغی که نگفتم

نه عزیز دلم با تو نبودم فدات شم .اتفاقا تمام حرف های شم درست بود .من موافقت هستم 

من منظورم با اون هایی هست که توهین میکنن .

قربونت برم ناراحت نشو ازن😍😍😍😍😗😗😗

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
انتقاد نمیکنن که میگن حیون میگن خراب شوهر منحرف کن 

نه.من با این طرز صحبت و انتقاد هم مخالف هستم .

کلا چرا باید توهین بکنیم اصلا من با اصل قضیه انتقاد مخالف هستم 

یعنی من اینقدر خودم رو پاک و عاری از گناه میدونم که بتونم بقیه رو انتقاد کنم و نهی از منکر کنم 😐

مومن بودن با مذهبی بودن فرق داره مومنین ادم های وارسته و خالص برای خدا هستن مذهبیون کسانی که ظاهر ...

عزیزم تعریفت اشتباهه، مومن هاهم جز همون مذهبیا هستن، ولی عده کمی از مذهبیا مومنن، کم ک چه عرض کنم انگشت شمار..☹️

امروز یک خبری که بهم رسیده رو خواستم با شما درمیون بزارم ما یک خانوم تو فامیل های دورمون داریم لیسانس روانشناسی اسلامی داره فوققق العاده مذهبیه همه هم تو فامیل روش حساب باز میکردن و به خانومی قبولش داشتن دختر بزرگش که فوقققق العاده تو فامیل عزیز بود و همه میگفتن ماهه

حالا من یک روز چند وقت پیش مشکلی که برام پیش اومده بود رو(اگر نمیدونید چی هست به تاپیک قبلیم مراجعه کنید )برای اون خانوم گفتم که کمک بگیرم تا وسطاش که گفتم ایشون شروع کردن به بی ادبی و فحش دادن و کلی بهم توهین کردن درنهایت هم گفتن اگر دختر خودش اینکارو میکرد سرش رو سینه اش بود

دخترش هم مرتب درحال ارشاد فامیل بود که حجاب بگیر نماز بخون بی ایمان نباش و....دختره انقدر سنتی و مذهبی بود که باور داشت تا روز عروسی نباید موهای صورتش رو بزنه

امروز شنیدم عروسی دخترش بود دخترش برای فوق رفته بود تهران و اونجا با 2 تا دختر دیگه خونه اجاره کرده بود یکی از اون دخترا با پسری توی کلاس دوست شد و باهاش رابط*ه داشت یک دختر دیگه هم قاطی ماجرا شد و باهاشون پارتی میرفت و....اون پسر همکلاسی پسرعمشو هم آورد که با فامیل ما رابطع داشته باشه بعد ها عکس رابطه لو رفت حراست دانشگاه گفت اگر عقد نباشید کاری میکنیم که ازینجا اخراج شه جای دیگه هم نتونه دانشگاه بره بهوخانواده اش هم اطلاع دادن باباش خیلی پولدار و سرشناسه فوری عقدشون کرد یک خونه هم تو تهران براشون خرید یک ماشینم به نام دختره بود گفت ماهیانه 500 هم کمک میکنه پسره هم جالبه مال خانواده مذهبیه پدر و مادر تو بجگی جدا شدن و با مادرش زندگی میکرده تو یک فروشگاه زنجیره ای هم کار خدماتی میکنه 

این ماجرا برام جالب بود گفتم برای شما عزیزانمم بگم

نه عزیز دلم با تو نبودم فدات شم .اتفاقا تمام حرف های شم درست بود .من موافقت هستم  من منظورم با ...

نه فدات شم ناراحت نشدم