امروز یک خبری که بهم رسیده رو خواستم با شما درمیون بزارم ما یک خانوم تو فامیل های دورمون داریم لیسانس روانشناسی اسلامی داره فوققق العاده مذهبیه همه هم تو فامیل روش حساب باز میکردن و به خانومی قبولش داشتن دختر بزرگش که فوقققق العاده تو فامیل عزیز بود و همه میگفتن ماهه
حالا من یک روز چند وقت پیش مشکلی که برام پیش اومده بود رو(اگر نمیدونید چی هست به تاپیک قبلیم مراجعه کنید )برای اون خانوم گفتم که کمک بگیرم تا وسطاش که گفتم ایشون شروع کردن به بی ادبی و فحش دادن و کلی بهم توهین کردن درنهایت هم گفتن اگر دختر خودش اینکارو میکرد سرش رو سینه اش بود
دخترش هم مرتب درحال ارشاد فامیل بود که حجاب بگیر نماز بخون بی ایمان نباش و....دختره انقدر سنتی و مذهبی بود که باور داشت تا روز عروسی نباید موهای صورتش رو بزنه
امروز شنیدم عروسی دخترش بود دخترش برای فوق رفته بود تهران و اونجا با 2 تا دختر دیگه خونه اجاره کرده بود یکی از اون دخترا با پسری توی کلاس دوست شد و باهاش رابط*ه داشت یک دختر دیگه هم قاطی ماجرا شد و باهاشون پارتی میرفت و....اون پسر همکلاسی پسرعمشو هم آورد که با فامیل ما رابطع داشته باشه بعد ها عکس رابطه لو رفت حراست دانشگاه گفت اگر عقد نباشید کاری میکنیم که ازینجا اخراج شه جای دیگه هم نتونه دانشگاه بره بهوخانواده اش هم اطلاع دادن باباش خیلی پولدار و سرشناسه فوری عقدشون کرد یک خونه هم تو تهران براشون خرید یک ماشینم به نام دختره بود گفت ماهیانه 500 هم کمک میکنه پسره هم جالبه مال خانواده مذهبیه پدر و مادر تو بجگی جدا شدن و با مادرش زندگی میکرده تو یک فروشگاه زنجیره ای هم کار خدماتی میکنه
این ماجرا برام جالب بود گفتم برای شما عزیزانمم بگم