2777
2789
عنوان

سونو

134 بازدید | 19 پست

سلام خوبینظهرتون پرتغااااالی و بخیر باشه  ی سوال اگه کسی سونو گرافی مثانه وکلیه و غیره  را بده   همان جا که سونوگرافی کرد  جواب را میدهد درکاغذ   یا نه بعد از چند روز *** جواب می دهد*** منظورم سونوگرافی حاملگی نیست

M❤️متاهل و متعهدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشگل هستین اما  عکس تون با حجاب ندارین  اونو بذارین

راستش نه🙁 من دلم میخواد نماز بخونم ولی نمیدونم نمیشه کاشت ناخن دارم هی میگم بردارم نمازم رو شروع کنم ولی باز سختمه😞 ۱سال و نیم تو اقدامم مشکل نداریم اما باردار نمیشم کلی نذر و نیاز کردم کلی ختم صلوات زیارت عاشورا برداشتم اما هیچ اتفاقی نیوفتاد نمیدونم واسه چیه واسه این بی نمازیه یا ب خاطر یه چیز دیگه😞 میگم یعنی خدا با این همه گریه و نذز کردن چرا یه نگاه بهم نمیکنه😭😭

راستش نه🙁 من دلم میخواد نماز بخونم ولی نمیدونم نمیشه کاشت ناخن دارم هی میگم بردارم نمازم رو شروع کن ...

عزززیز دلم من بودم یه لحظه   متوقف نمی کردم  نماز    دل را پاک میکند  و دعای بعد از نماز مستجاب میشه روح را ارامش می بخشه و اگه نماز نباشه بقیه اعمال قبول نیست    تو برای ارامش خودت هم    چادری یا حجابی برسرت بذار ونماز بخوووووووووووووان  من ی مشکل  داشتم نماز خوندم   و ادامه میدددم تا همیشه و حل شد

M❤️متاهل و متعهدم

واقعا نماز بخونم مشکلم حل میشه!؟؟؟ اگه نشد چی😞

من نمیدونم ولی من مشکل بیماری  که روحی بود و دکتر میرفتم  خوب نمی شدم نماز خواندم عزیزم مگه نماز را بخاطر مشکل ک حل بشه می خوانند شما مسلمانی و  می توانی  روزه ونماز و غیره وااااجبه انجام بدددهی ****** در ضمن  شما واجب را رها کردید ب مستحابات  صلوات و زیارت عاشورا ی چیز مستحبه نماز رو بچسبید       بدون فوت وقت سرررررریع اون کاشت ناخن را بردارید چووووووون ی چیز دنیایی هستش و نمیذاره ب اون ارامش معنوی برسید بخاطر پاکی دلت ب  خوانننننید

M❤️متاهل و متعهدم